L'irresistible morbo d'un ull estràbic

1
Es llegeix en minuts

Permetin-me que esperi a l'emissió de la segona entrega de la trobada entre Évole i Maduro. La primera s'ha acabat amb una pregunta sucosa: «¿Vostè reconeix la república independent de Catalunya que s'ha proclamat recentment?». ¡Ah! Ho van deixar aquí. Per conèixer la resposta haurem d'esperar a diumenge que ve. Però el realitzador ens va oferir una última imatge suggerent: a l'escoltar la pregunta, a Maduro se li va eixamplar la cara i li va quedar un somriure d'orella a orella. Ja ho veurem.

Notícies relacionades

Anem avui a un tema també molt interessant, aquella rigorosa exclusiva de Sábado Deluxe (T-5) sobre el descobriment, el destape oficial, al plató, del pegat de l'ull de Leticia Sabater. Aquesta abnegada vedet de l'entreteniment va explicar que finalment havia decidit operar-se d'aquell estrabisme ocular que li era tan característic. I emulant aquelles sessions de Belén Esteban, quan anava als platós de Tele 5 a treure's els embenats del seu nas acabat de remodelar, així també Leticia s'ha presentat al Deluxe amb el pegat per bandera; i va ser Jorge Javier Vázquez en persona, amb les seves manetes, qui va oficiar la cerimònia del descobriment. Li va arrencar d'arrel l'apòsit. Sembla que el resultat ha sigut bo. Leticia ja no mira amb un ull a Pamplona i amb l'altre al Marroc. Però ha brotat una qüestió espinosa. En un moment donat, els tafaners li han preguntat si el seu estrabisme, a l'hora de lligar, era un factor positiu. O sigui: «¿És veritat que als teus nòvios els produïa molt de morbo veure que un ull se te n'anava?». I Leticia va contestar: «És veritat. Això del meu ull els atreia moltíssim». Home, en una primera aproximació al tema li podríem dir a Leticia, amb tot el respecte i carinyo: i, aleshores, ¿per què t'has operat, criatura? Però en una segona lectura, molt més profunda, hauríem d'analitzar per què atrau l'estrabisme. Llavors entraríem de ple en política.

CHIQUITO .- En un món tan caïnita com és el televisiu, resulta reconfortant l'afecte amb el qual han acomiadat, totes les cadenes, Chiquito. De la infinitat d'acudits que va arribar a explicar no n'hi ha cap de dedicat específicament a la política. Però una vegada va dir: «Tothom té almenys el certificat escolar, i tu l'única cosa que tens és una etiqueta d'Anís del Mono». Aquest val per a més d'un polític.