tu i jo som tres

Bertín, la senyora Campos i la mansió

2
Es llegeix en minuts

Programa rodó. Un simpàtic massatge, una audiència molt notable (18,2%) i un excel·lent espot publicitari de cara a possibles compradors de la colossal mansió que hem vist. Em refereixo a María Teresa Campos, que ha rebut Bertín Osborne perquè li faci una sessió de Mi casa es la tuya (Tele 5). He de dir d'entrada que la conversa entre tots dos ha sigut entretinguda. Simpàtica. Ocurrent. Ella ha explicat la seva vida una vegada més -ja l'havia explicat també en aquells programes especials titulats Las Campos que li van fer recentment-, i ha repassat els seus impulsos vitals i professionals amb molta emoció. La seva infància, les seves primeres feines a la ràdio, el seu difícil matrimoni, la seva arribada a la televisió, les malalties afortunadament superades, la relació amb les seves filles -que esperaven a la cuina preparant el dinar- i l'amor tardà però intens amb Ed-mundo Bigote Arrocet. Resumint, María Teresa Campos ens ha ofert un relat molt detallat de la seva vida. Excepte quan va repassar aquell moment delicat de la seva vida laboral, quan va tenir problemes greus i va abandonar durant dos anys Tele 5.

¡Ah! Aquell episodi va ser liquidat en pocs segons. Al respecte va dir: «Vaig prendre una de les pitjors decisions de la meva vida». I llavors Bertín va saltar de seguida i va dir: «¡Però vas tornar per la porta gran a Tele 5!». I van passar a un altre assumpte. Home, potser l'audiència es deu estar preguntant quina va ser aquella decisió tan dolenta, «una de les pitjors decisions de la meva vida».

Notícies relacionades

Per sort només cal anar a Youtube i admirar el vídeo: va ser contractada per Antena 3 TV i des del seu nou programa li llançava al que havia sigut el seu cap a Tele 5, i que ara torna a ser-ho: «¡Calla ja i vés-te'n a la teva terra, gilipolles!». ¡Ah! El destí té cops magnífics.

També ens ha agradat molt a casa l'ampli recorregut de les càmeres per la impressionant vil·la. Ha sigut molt complet. Molt bonic. Els jardins, les estances, el jacuzzi, el gimnàs, la piscina coberta, el dormitori principal, el vestidor, la cuina, el menjador, els salons, els cortinatges, el paper de les parets, els mobles, el porxo, i l'arquitectònic joc de la teulada, a diversos vessants. Home, jo crec que amb aquest colossal anunci la senyora Campos podrà vendre de seguida la seva sensacional residència. No crec que li faci falta recórrer a Fotocasa o Idealista.