Massatge a sis mans al pati

2
Es llegeix en minuts

’Això no és un trio’(TV-3),  amb Jordi Basté. / periodico

A vegades s'estrenen programets que sense tenir ni un gram de feridors, ni d'ofensius, ni d'insultants, a casa ens produeixen una vergonya aliena tan tremenda que acabem vermells com tomàquets.

És el cas d'Això no és un trio (TV-3), una espècie de resurrecció del Tres senyores i un senyor de fa 24 anys enrere, però ara en mode kindergarden. Sobre les tres senyores que han col·locat al capdavant (Bibiana Ballbé, Àngels Molina i Ana Boadas) no dispararé ni tan sols una innòcua perdigonada de sal. No tenen culpa de res. Les han posat allà com qui obre la porta de l'escola i envia les alumnes que surtin al pati a jugar, i de passada que berenin un bocata. La seva funció és la d'amenitzar un esbarjo sobre un convidat que tingui el plàcet de la casa. En aquest cas el celebrat radiofonista, líder dels matins de la ràdio a Catalunya, Jordi Basté.

I mentre li feien una espècie d'Ésta es su vida en clau hagiogràfica, anaven jugant amb ell perquè hi hagués moviment de càmeres, que això sempre fluïdifica molt la vetllada i entreté el personal. Els jocs que s'hi practicaven eren, per exemple, el de fet a amagar del telèfon mòbil, guardat en una urna, detall interessant, que potser volia demostrar que de cara a l'1-O les urnes no hi faltaran; també pilotes de bàsquetper assajar unes cistelles, i, al final, cantada d'alguna cançó del karaoke sentimental del convidat.

Notícies relacionades

Durant els jocs, preguntetes plenes de pueril entusiasme. Posem per cas: ¿a quina hora t'aixeques? ¡oh¡ ¡oh!; ¿què és per a tu la màgia de la ràdio?, ¡oh! ¡oh!; ¿t'agradaria fer tele a TV-3? ¡oh! ¡oh! I així durant molta estona. Home, desconec el grau de vergonya interior que li pot haver sobrevingut a Basté davant aquest empalagós massatge a sis mans. En qualsevol cas, segur que als alts despatxos de TV-3 estan encantats. ¡Ahh! La seva tele, entesa com el pati d'una escola, és una cosa que sempre els ha subjugat.

LA KHALEESI & TYRION.- Hem entrat en la recta final de Juego de tronos (HBO, Movistar+). Permeteu-me un desig, que no és espòlier: aquesta guerra de reines, quan s'acabi el 2018, l'ha de guanyar la Khaleesi. És la millor. De llarg. Aspiro, a més, que Tyrion, al seu costat, completament enamorat, li reciti aquell vers de Neruda a Veinte poemas de amor y una cancióon desesperada«Quisiera hacer contigo lo que la primavera con los cerezos hace». ¡Ahh!