Robert Fernández, un home a la recerca de palletes d'or

El culer comença a sospitar que Robert passarà de llarg dels prestatges cars i fitxarà el que l'economia li permeti

1
Es llegeix en minuts
ecarrasco38877796 france s forward ousmane dembele  l  is congratulated by fra170621204238

ecarrasco38877796 france s forward ousmane dembele l is congratulated by fra170621204238 / FRANCK FIFE

Robert Fernández ha dit que el Barça fitxarà «jugadors importants»; o sigui, que anem millorant, perquè el president Bartomeu va deixar caure fa tot just un mes, en una de les seves tardes comunicativament menys felices, que arribarien «noms que il·lusionen i altres que no tant». El vaivé de fitxatges a les portades dels diaris  atabala, certament, i al final això serà com en la recerca d’or als rierolsEntre tant pedrot s’haurà de confiar que aparegui la palleta bona, i sempre pot passar que després, a mesura que passi la temporada, aquesta  taxadora inflexible, es descobreixi que s’ha colat algun totxo, decepció que ja es va viure l’estiu passat.

Notícies relacionades

La tasca de Robert és molt difícil. El clam popular li demana noms espaterrants, dels que entren per l’ull en el primer nivell de lectura, perquè de les troballes rares ja se n’encarregarà Monchi (i bé que es cobra després la plusvàlua). El culer, escamat després d’una temporada d’empatx merengue, exigeix Verrattis, Dembélés, Mbappés i fins i tot Bellerins, com quan manaven Núñez i la seva portera i aquí s’ajuntaven Schuster Maradona (i al final sempre guanyava el Madrid). El barcelonista rotund i semicolèric, el que trenca carnets i deixa de sopar en les derrotes, comença a mosquejar-se a l’escoltar cognoms amb què no trempa, perquè això d’Umtiti, absolut desconegut que ha triomfat, passa una vegada en la vida. Creix la sospita que el carret de Robert passarà de llarg dels prestatges cars perquè al palpar-se la cartera veurà que no hi ha gran cosa.

Dos dels reis del mercat són Dembélé (20 anys) i Mbappé (18), probablement inassumibles tots dos. Són dues palletes d’or que van sortir en rierols ben vigilats, on hi havia professionals atents. Davant d’això, el soci contundent i impacient veu que d’aquí se’n va anar gratis Sandro i ara se n’acaba d’anar Mboula per quatre duros. Robert, ha arribat l’estiu. Ànim.