tu i jo som tres

Alguna cosa cou T-5 per a Pepe Navarro

1
Es llegeix en minuts

Alguna en prepara Tele 5 per a Pepe Navarro. / periodico

Tres hores a la privilegiada franja de prime time. Massatge total i absolut. Música afectuosa. Estampes amables de la seva no obstant accidentada vida televisiva. I Bertín Osborne fent el paper d'enlluernat i entregadíssim. Li deia: «M'encantaria tornar a veure't a la televisió, Pepe, m'encantaria molt». I a Pepe se li va escapar: «L'altre dia, parlant amb Paolo Vasile...» Home, jo crec que aquí s'està preparant alguna coseta perquè el Pájaro del Mississippi torni a aterrar a Tele 5. Si no, no s'explica aquest desplegament, aquesta plataforma que Mediaset li ha servit a un extelevisiu que fa 20 anys que no fa televisió i que totes les generacions menors de 35 anys no saben ni qui va ser ni qui ha sigut.

Notícies relacionades

La xerrada entrevista, en si mateixa, no se sostenia. Va consumir la majoria del temps parlant confusament de l'embolicat assumpte de la seva possible o impossible paternitat del fill d'Ivonne Reyes. Després d'aquesta sessió, lluny d'aclarir-se, el tema ha quedat encara més confús. A banda que al meu barri aquest afer, aquesta intimitat o litigi, exclusiu de dos adults, no ens importa gens. Només hi va haver un moment de possible interès jurídic: quan va dir que havia aconseguit una forquilla amb què havia menjat el nen per així poder fer anàlisis genètiques, se suposa que amb les restes de saliva. Naturalment, Bertín no va repreguntar ni va dir ni piu. Seria rellevant saber com es va robar aquesta forquilla d'un menor d'edat, per cert.

Navarro també va fer una semblança de com el van despatxar d'A-3 TV («Vam ser registrats i escorcollats com delinqüents»). Va incidir en el vellíssim assumpte sobre el vídeo, mai emès, de Pedro J. amb Exuperancia Rapú. I després li van anar regalant la vista inserint els vídeos més amables de quan exercia d'entertainer amb Carlos Iglesias Pepelu, Santiago Urrialde No siento las piernas i Florentino Fernández Crispín Klander Mimosín. Hi estem d'acord: aquestes criatures van ser el millor, el més imaginatiu i a la vegada inofensiu d'aquelles negres jornades del Pájaro del Mississippi. Si es confirma que Navarro torna a T-5, -va confessar haver estat a punt d'entrar a GH Vip-, li desitjo la millor sort del món. Seria desitjable, no obstant, que Mediaset li restringís una mica l'accés al sempre delicat món dels successos. Encara tinc lesions al cervell per com va utilitzar, va explotar i va abusar del cas de la farmacèutica d'Olot o del de les nenes d'Alcàsser.