tu i jo som tres

Sirenes peludes a la banyera

2
Es llegeix en minuts

Tu i jo som tres. Per Ferran Monegal. / periodico

Viu un moment molt dolç. L'imperi Mediaset el cuida. Els resol totes les ratomàquies de les seves graelles, des de 'Gran hermano' fins a 'La isla de los mosquitos'. Per això li han dit a Jesús Calleja ('Planeta Calleja', Cuatro) que se l'emporti a la Polinèsia i li faci viure una aventura. Parlem de Jorge Javier Vázquez, l'estrella més rendible de l'escuderia de Tele 5. Però la seva estada a les illes Marqueses i a Tahití ha donat un joc televisiu molt relatiu. Jorge Javier és urbanita. «Aquesta selva m'avorreix», deia esbufegant pels costeruts pendents. I demanava desesperadament un telefèric, però no n'hi havia. Potser el moment més entretingut va ser quan xipollejava entre peixos per les aigües d'un atol. Semblava un nen a la banyera jugant amb aneguets. Entre bany i bany va reflexionar sobre el seu treball a Tele 5. Va dir: «Penso en el que va dir Schindler a la pel·lícula La llista de Schindler: 'Podia haver salvat molta més gent'». Com a metàfora és bona: avui el gran holocaust ja no està a les cambres de gas. Està als platós televisius.

Notícies relacionades

DURAN A TV-3 .- Per fi hem vist el díscol Duran Lleida entrevistat a 'Els matins' (TV-3) a propòsit del seu llibre 'Un pa com unes hòsties'. Celebro que hagi sigut una trobada incisiva, o sigui, de les que ens agraden a casa. Lídia Heredia no li va escatimar les pulles. Li va recriminar que dels 22 milions de deute d'Unió, no en digui ni piu; i va afegir-hi: «Vostè no estava al costat de Ramon Espadaler donant la cara quan va comparèixer per explicar la ruïna». Home, ja sabem que mossegar avui Duran, des de TV-3, és comodíssim; però cal reconèixer que Lídia Heredia li ha fet una bona entrevista. El millor de Duran segueixen sent les seves portentoses facultats com a endeví.S'han complert tots 'els desastres' que va predir sobre el procés. La seva última profecia és que hi haurà xoc de trens, i que serà dramàtic, perquè l'Estat va en AVE i l'independentisme, en Rodalies.

MAGNOLIA.- Magnolia TV m'adverteix que ja no produeix ni 'Supervivientes' ni 'Mujeres y Hombres'... Té raó. Hi va haver guerreta a T-5 i els van treure el contracte. Però els queda la immensa honra d'haver sigut pràcticament els inventors d'aquests productes. Després d'estrenar 'Joc de cartes' a TV-3, també m'asseguren el seu gran arrelament a Catalunya. Celebro que TV-3, motor audiovisual, ampliï els seus favorits del clúster. Senyal que han rebut injecció de combustible.