tu i jo som tres

Aquests nens de Girona salvaran T-5

1
Es llegeix en minuts

Tu i jo som tres. Per Ferran Monegal. / periodico

Si combinem la frase del profeta Isaïes «els camins del Senyor són inescrutables» amb aquella altra, tan popular, que diu «Déu escriu recte amb ratlles tortes», ens surt el retrat més exacte del que li està passant a Tele 5.

Ara resulta que la gran salvació d'aquesta cadena serà 'La voz kids'. Sobre aquest programa han dipositat totes les seves esperances. L'enfrontaran aquest divendres a la nit a 'Tu cara no me suena todavía', el xou humoristicomusical d'Antena 3 TV que encara no han pogut vèncer mai.

¡Ah! Quines paradoxes té la vida televisiva. La cadena que ha fet del contenidor la seva senya d'identitat més absoluta, ara resulta que aspira a fer que els nens siguin els seus grans socorristes. Ja no confien en les seves caníbals martingales de tota la vida, la 'ratomàquia Gran hermano', el 'Sálvame Deluxe', o el 'Gran hermano VIP'. La seva taula de salvació ara és el blanc, innocent, ingenu i net programa de La voz kids. Estem davant d'un portentós prodigi. Durant la setmana ja han escalfat motors oferint-nos els perfils d'alguns dels nens que hi participaran.

Vull ressaltar dos germans bessons, de Girona, el Paco i l'Antonio, de 7 anys, que són una delícia. Ens han desbordat en tendresa i simpatia. Els coaches Rosario FloresDavid Bisbal i Antonio Orozco van quedar absolutament fosos. ¡Ahh! Tot l'imperi Mediaset en mans del candor i la ingenuïtat d'aquests dos prodigiosos bessons de Girona. Jo crec que aquests nens salvaran l'Imperi. Crec que, com a mínim, aconseguiran un empat tècnic amb 'Tu cara no me suena todavía'. Colossal succés: només els nens escriuen recte a la cadena de les ratlles tortes.

Notícies relacionades

LA 'TRAVIATA' DEL PALAU

Així van titular a 'Al rojo vivo' (La Sexta) el recital que ens acaben d'oferir Millet i els Montull«Els plans d'Artur Mas, de ressuscitar i tornar, han quedat enfonsats», opinaven els contertulis. No solament en aquest programa advertien que la resurrecció ja és impossible. També en els informatius de TV-3, que són la Flama del Canigó de Junts pel Sí, ja han començat a desmarcar-se de l'anterior 'rei' Artur. Al 'TN vespre' de dimecres van treure un gran quadro amb les cares dels tenors més principals d'aquesta Traviata del 4%. Sota un rètol que posava 'Qui era qui a CDC 2000-2009' van col·locar les fotos d'Osàcar, Gordó, Mas i Pujol. ¡Ahh! Sembla que, finalment, el prudent Oriol Junqueras ha mogut fitxa.