tu i jo som tres

1
Es llegeix en minuts

Tu i jo som tres. Per Ferran Monegal / {periodico}

Al barri de Montepinar l'anomenen La tanqueta. O sigui, que els cuiners de La que se avecina (T-5) han donat la benvinguda a Loles León buscant-li un sobrenom de camioneta de guerra. Potser és una petita venjança per les males relacions que durant anys ha mantingut Loles amb el propietari d'aquesta sopa, d'aquesta potinga, que és l'exventríloc Moreno. Allò va acabar malament. Loles va ser expulsada de la factoria de xurros a granel. Però ara torna. ¡Ah! El temps ho cura tot. I el mercat televisiu és el que és. El debut de Loles ha sigut en tromba. Des del primer moment ha dominat l'escena. Interpreta Menchu, mare de la Yoli. Podria haver fet qualsevol altre paper. La seva personalitat és molt potent. El gènere cigronaire li surt brodat. Els esquetxos que interpreta en realitat no faria ni falta que els hi escrivissin. A Loles la deixes al seu aire, que vagi fent, i ella sola t'omple la comèdia de gags. El seu debut s'ha vist una mica enfosquit per una polèmica que ha acaparat l'atenció. Em refereixo a un altre esquetx que ha protagonitzat Jordi Sánchez en el seu paper d'Antonio Recio. Resulta que s'ha entrevistat amb uns mafiosos de l'Est i li han venut una metzina, una vacuna, que acaba amb l'homosexualitat. O sigui, el missatge és que els gais són malalts. Això ha aixecat protestes. Home, faig una crida a la calma. Estem parlant d'una sopa humorística, d'escàs enginy si volen, esbojarrada totalment, però que només busca el disbarat còmic. No li donin més voltes.

Notícies relacionades

EL 'TELEDIARIO' I LA 'COBRA' .- També hi ha protestes contra els Telediaris de TVE perquè s'hi ha parlat de la possible o impossible cobra de la nit del concert d'Operación Triunfo. Discrepo d'aquestes queixes. El problema dels TD no és OT. El seu descrèdit ve pel que silencien. OT, al capdavall, era notícia. El que és vergonyós és que també ho era el tema de l'exministre Soria, per exemple, i el van amagar d'una manera indecent.

TOÑO-BELÉN, UN ALTRE COP.- La declaració de Toño Sanchís («Belén estava enamorada de mi») ha omplert d'alegria T-5. El programa d'Ana Rosa en va fer immediatament un exhaustiu seguiment. I ara vindran els Sálvame, i els Deluxe i els polígrafs corresponents. ¡Ahh! La ratomàquia GH flaqueja d'audiència, però aquí tenim Toño i Belén per socórrer-los. El seu cacau permanent és una benedicció per a Mediaset.