NOUS FORMATS COMERCIALS

Comprar a Viladecans

Viladecans The Style Outlets és una nova porta d'entrada a la ciutat amb grans oportunitats per a les empreses locals i la ciutadania

2
Es llegeix en minuts

tfuentes36075585 viladecans 28 10 2016 segundo dia de compras en el nuevo c161030143538 / JULIO CARBO

tfuentes36075585 viladecans 28 10 2016   segundo dia de compras en el nuevo c161030143538
tfuentes36050730 viladecans 26 10 2016 inaguracion del outlet thestyle en vil161026193624
jjubierre36075582 viladecans 28 10 2016   segundo dia de compras en el nuevo c161029215020

/

Hi ha qui diu que Barcelona està perdent activitat. No comparteixo la idea, perquè el que realment s’està donant és un reequilibri. La gran Barcelona sorgida del porciolisme relegava les ciutats del denominat cinturó a ser receptores del que expulsava la capital, com a depuradores, centres de tractament de residus, logística o aeroports. Per al centre de la metròpolis es reservaven els negocis, el turisme, la compra, la cultura, l’oci i entreteniment. És aquesta realitat la que ha començat a canviar, gràcies a l’impuls de cada poble i ciutat per reforçar la seva singularitat, desenvolupant el seu model propi urbanístic i econòmic, en un pla comú metropolità.

El resultat ha sigut el repartiment de les oportunitats i la creació d’una Barcelona real que trenca les barreres del Besòs i el Llobregat. En temps de crisi, el nostre territori està captant inversions en àmbits diferents de l’economia. El Baix Llobregat, i especialment el Delta, s’està configurant actualment com un gran motor de la recuperació econòmica.

La notícia no és que fa pocs dies hagi iniciat la seva activitat Viladecans The Style Outlets, un centre d’evident impacte turístic i comercial, sinó l’entorn en què aquest s’implanta. Un espai que avui acull seus d’empreses multinacionals, hotels, centres de serveis i oficines, activitat productiva industrial i tot tipus d’activitats econòmiques, inèdites en ciutats com la nostra. Per a nosaltres és una nova porta d’entrada a la ciutat i pensem treballar per aprofitar les oportunitats que generarà per a les empreses locals i la ciutadania. De fet ja s’han produït, perquè nombroses persones ja hi estan treballant de manera directa o a través dels diferents serveis que genera el centre.

L’'outlet' produirà un efecte immediat per a la ciutat: més de 2 milions de persones vindran a comprar a Viladecans, una ciutat que fins ara tenia una tendència inversa de compra. La integració del centre a la trama urbana facilita que s’ampliï el públic objectiu dels nostres comerços i serveis que, com en molts municipis, fins ara estava limitat estrictament a l’àmbit local. Les nostres estratègies de promoció comercial ja no hauran de servir només per retenir compradors locals, sinó per aconseguir-ne de nous entre els visitants.

Notícies relacionades

Ajuntament, empreses i ciutadania tenim ara el repte d’atraure els centenars de milers de persones que hi vindran motivats per l’experiència de compra a l’'outlet', perquè s’acostin a conèixer el que ofereix la ciutat i el seu entorn, tant a nivell de compra, esdeveniments, restauració, patrimoni històric o natural, oci i serveis.

Viladecans ha apostat per la diversitat; el nou 'outlet' representa poc més d’un 2% de la superfície local de l’activitat econòmica, però amb la resta d’implantacions turístiques, serveis, i empreses configuren un mercat amb moltes més possibilitats d’inserció i diversitat d’ocupació, i facilita que cada vegada més ciutadans i ciutadanes puguin treballar, comprar i viure a Viladecans. 

Temes:

Comerç