La televisió actual està morta, necessitem un canvi ara mateix

1
Es llegeix en minuts
Oferta de sèries en l’aplicació de Yomvi

Oferta de sèries en l’aplicació de Yomvi

Encendre el televisor i veure que només emeten contingut “escombraries” o que no és del nostre grat. Aquest és el moment actual del món televisiu. ¿Qui no arriba a casa encén el televisor i només veu que crits o programes mig interessants amb publicitat de més de set minuts que et fan aixecar-te de mala llet i anar-te'n ipso facto al llit?

Crec que la gran majoria de nosaltres volem cert contingut que no emeten ara mateix les cadenes disponibles. ¿Possible solució? Televisions a la carta. ¿Quines?

Pot ser la gran solució del moment en què estem. Poder escollir el que volem veure i quan ho volem veure. I si no ho és, està a prop de ser el que busquem.

T'imagines encendre el televisor i dir, avui veurem… Daredevil, Juego de Tronos o Fast and Furious 7.

Per a molts ja és una realitat. ¿A què esperen els altres? Desperteu, Telecinco, Antena3, Cuatro, La Sexta o TVE no faran “mai” aquest tipus de televisió.

Desperteu. Cal moure's per tenir el que demanem. Hi ha serveis que ofereixen contingut a la carta i cada vegada hi ha més rivals al mercat.

Tothom coneix Wuaki TV, Movistar+, Vodafone TV, Orange TV o Netflix. Tot això arriba per oferir la televisió que demanem a crits.

Oferir contingut actual, no d'anys enrere, amb gran qualitat, en tots els nostres dispositius i aparells diversos i a un preu que no es faci pesat pagar-lo cada vegada que toca renovar el servei.

Ara canvia la situació. Arribem a casa cansats després d'una jornada intensa de treball, engeguem el televisor i podem escollir entre un ventall d'opcions molt temptadores. Des de l'última pel·lícula de dinosaures (Jurassic World) fins a l'última sèrie del moment o aquell documental que volies veure entre setmana però estaves esgotat.

Notícies relacionades

Això és el que volem ara. Va sent el moment d'agafar el comandament correctament i elegir per nosaltres.

Jo ja vaig desconnectar l'antena i la vaig amagar ben lluny. ¿Per què no fer el canvi i disfrutar del contingut que volem?

Temes:

Sèries