tu i jo som tres

1
Es llegeix en minuts

Tu i jo som tres. Per Ferran Monegal. / periodico

Abans d'emetre's el capítol d'aquest diumenge de Planeta Calleja (Cuatro), ja regnava una notable excitació. S'havia filtrat que en aquest episodi veuríem l'actor Álex González en pilotes. ¡Ahh! És tema. Home, la forma física d'aquest intèrpret, des que va debutar com a protagonista a la telesèrie El Príncipe (T-5), sembla que ha subjugat  enormement. Tractant-se del mateix imperi televisiu (Mediaset), veure'l ara despulladet a Cuatro es pot entendre com un complement, un detall, un regal a l'audiència que tant ha sospirat per ell veient-lo interpretar l'agent Javier Morey. L'estratègia del programa de Calleja, davant tanta expectació, ha sigut dilatar l'esperat moment. Primer, mentre circulaven per Madagascar, han escalfat l'ambient preguntant-li a Álex cosetes sobre la bella actriu Hiba Abouk, que interpreta FátimaCalleja li deia, vivament interessat: «Escolta, en les escenes tòrrides amb ella, quan estàveu al llit, ¿com controlàveu tots els sistemes perquè no se us disparessin?». ¡Ah! És una formulació molt elegant: traspua pudor i prudència. I Álex va contestar: «Primer pactes amb la teva companya fins on vols arribar»; i després va detallar que tenia sempre preparat un mitjó, color carn, amb el qual es cobria la zona «tapant i recollint tota la güevera». Sorprenent estratègia. Aquest mitjó sembla la versió masculina d'aquells cinturons de castedat que els cavallers, al partir a les Croades, col·locaven a les seves esposes, creient que així evitarien les banyes.

Notícies relacionades

Parlant d'altres experiències, va ser interessant el que va dir Álex González sobre el seu paper a la sèrie Tierra de lobos. En vista que havia d'interpretar un prepotent que arriba a alcalde per tràfic d'influències, Álex va confessar a Calleja«Havia d'interpretar un demagog. Em vaig inspirar en polítics d'ara. En Camps, concretament». ¡Ah! Quin souvenir més espinós per a l'expresident de la Generalitat de València.

Així, entre confidències, els dos aventurers van arribar finalment al nord de Madagascar. I allà, en una cala d'aigües turquesa, els va entrar un rampell nudista molt bonic i es van quedar en pilotes. Van córrer cap a l'aigua, alegrement. Va ser vist i no vist. Només ens van ensenyar les galtes del darrere, fugaçment. No sé si deu haver produït decepció en la il·lusionada audiència. Queda una esperança: potser pròximament invitaran Álex a participar en Adán y Eva.

Temes:

Madagascar