FITXATGE D'UNA RECONEGUDA COMUNICADORA

Sandra Barneda, nova firma de la contraportada d'EL PERIÓDICO

La periodista serà l'autora de la col·laboració dels dimecres a la secció 'Al contraatac'

1
Es llegeix en minuts
La periodista barcelonina Sandra Barneda.

La periodista barcelonina Sandra Barneda.

EL PERIÓDICO incorpora una nova firma per als seus espais d'opinió, en aquest cas a la contraportada, on es publica des del setembre del 2012 la secció 'Al contraatac'La periodista Sandra Barneda firmarà els dimecres la seva peça, en un espai que ja compta amb destacats noms de professionals: Jordi Évole (dilluns), Manel Fuentes (dimarts), Ernest Folch (dijous), Ángeles González-Sinde (divendres), Ana Pastor (dissabte) i Xavier Sardà (diumenge).

Notícies relacionades

Barneda, nascuda a Barcelona i que ja va ser col·laboradora del diari també a les pàgines d'Opinió en el període 2007-09, ha treballat en mitjans d'informació escrits i audiovisuals. Actualment porta a terme la seva activitat principal als platós de televisió. A la cadena privada Tele 5 presenta els dimecres a la nit el programa titulat 'Hable con ellas' amb quatre companyes més, i els dissabtes, en horari de 'prime time', l'espai d'entrevistes i debat 'Un tiempo nuevo'Barneda compagina la seva activitat televisiva amb la literària. L'abril del 2013 va publicar el seu primer llibre, 'Reír al viento', i pocs mesos després va veure la llum el segon, 'Cómo construir una heroína'. El seu últim títol, 'La tierra de las mujeres', ha estat un dels 10 títols més venuts aquest Nadal.

A més a més d'aquests set reconeguts professionals que es reparteixen la setmana a la contraportada, EL PERIÓDICO compta amb la col·laboració al suplement 'Més Periódico' de Risto Mejide, publicista, director creatiu, escriptor i àmpliament conegut pels seus programes a la televisió. Amb el seu programa a Cuatro 'Viajando con chester', se suma els diumenges a la nit a dues destacades ofertes informatives més de La Sexta: 'Salvados', de Jordi Évole, i 'El Objetivo', d'Ana Pastor.