Tu i jo som tres

Nicolás guanya Pablo Iglesias

1
Es llegeix en minuts

El ’petit Nicolás’ va arrasar en el programa ’Un tiempo nuevo’, de Tele 5, dissabte a la nit. / VIDEOTAPE TELE 5

Des d'un punt de vista estrictament televisiu, la gesta que ha aconseguit aquest cap de setmana el petit Nicolás ha estat portentosa. Ha aconseguit salvar de la mort sobtada Un tiempo nuevo (Tele 5): la seva presència en el programa gairebé li ha triplicat l'audiència, i l'ha elevat a més del 21%. Ha aconseguit al mateix temps que La Sexta noche, per la llei del pèndol, no quedés ferida greument: el petit Nicolás també va sortir (gravat) en aquest programa de La Sexta, i li va proporcionar l'oxigen suficient per aguantar dignament. I finalment, li ha deparat al diari El Mundo, amb la seva entrevista en exclusiva, la portada més comentada i de més èxit de l'era post Pedro J. I tot això d'una sola tacada, aquest dissabte, 22. ¡Ahhh! El petit Nicolás acaba de demostrar una potència mediàtica superior a la de Pablo Iglesias. Si el líder de Podem ostenta el gloriós títol de Don Share -programa on va, programa que ressuscita i surt de la misèria- caldrà inventar-se ara un altre títol per al nou rei de la tele: el petit Nicolásel tsar multimèdia.

La seva entrevista a Un tiempo nuevo ens va deixar astorats a tots. 20 anys té la criatura. No obstant, va parlar i va argumentar, com si fos un expertíssim analista, coneixedor a fons de la fontaneria de l'Estat i del Govern. El seu repertori de serveis a la pàtria -entesa aquesta pàtria com un cúmul d'interessos foscos i poderosos- ha estat ciclopi. Prenguin-ne nota:

-Col·laborador del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) en qualitat de Charlie, o sigui, espia-aconseguidor de delicades tasques que li ordenen.

-Mediador en el tema de la infanta Cristina («Em va donar les gràcies i em va fer un petó») i enllaç entre Carlos García Revenga (Casa del Rei) i els advocats defensors de la règia encausada («Tinc el telèfon del rei Joan Carles, parlo amb ell i ens intercanviem missatges»).

-Soci de l'exministre Moratinos per a un colossal i multimilionari transvasament de petroli de Guinea.

-Negociador amb Sheldon AdelsonMike LevenIgnacio González i Percival Manglano per a Eurovegas.

Notícies relacionades

-I finalment: comissionat de la vicepresidenta Soraya per arreglar Catalunya i el 9-N. Reunions amb el clan Pujol (Oriol) i el seu advocat Martell, a fi d'obtenir informació per refermar Convergència i aïllar Junqueras («Em van passar informació d'ERC per a la vicepresidenta»).

¡Ah! Nicolás és la bomba atòmica.