1
Es llegeix en minuts

Potser us preguntareu a què es deu el títol d'aquest article, i és més probable encara que no l'associeu amb matèria política, però permeteu-me que surti i us tregui de l'anhelada actualitat política per uns minuts, els que dediqueu a llegir-me, per explicar-vos una història.

I és que surto de l'actualitat per escriure-li unes lletres a algú especial, no només per a mi, sinó per a milers i milers d'alumnes que han passat pel Sagrat Cor des de fa 15 anys, una persona molt especial per a molts alumnes de la que va ser la meva escola. Avui algú renuncia a la docència i a l'ensenyament per fer una cosa que l'apassiona des de ben petitó, i que sempre ha admirat, que és viure per servir els més febles.

Eduardo, el nostre Edu, el nostre 'teacher', ha anunciat que deixa l'escola per ser missioner, ajudant així els que més ho necessiten. Sempre ha estat el nostre mite a l'escola, el nostre profe d'anglès, una persona especial amb una generositat immensa. Sé que no deu haver estat una decisió fàcil; per a l'Edu el Sagrat Cor era, és i serà sempre molt, però ha pres una decisió irrevocable que el marcarà, com és obvi, per a tota la vida.

L'Edu ha estat sempre aquell professor que en hora de llibres era exigent, però fora de les aules et treia temes de conversa sense fi. Amb l'Edu hem compartit moltíssims moments, hem viscut moltes classes, molts temes personals i un viatge que a tots ens va marcar, un viatge a Londres en què l'Edu va treure el millor d'ell i ens va fer disfrutar de tots i cada un dels moments a la ciutat anglesa.

Ara ha estat valent i sacrificarà tot el que té, deixarà enrere una vida per començar-ne una de nova totalment diferent que li ensenyarà, l'ajudarà i sempre el guiarà, una nova vida com ell ha descrit com a "missioner de Crist".

Notícies relacionades

L'Edu ha estat un pilar fonamental en l'educació de molts, i en la meva també, per això he volgut aprofitar l'espai que em brinda EL PERIÓDICO, per agrair-li enormement tot el que ha fet pels seus alumnes, i per desitjar-li moltíssima sort en la seva tan valenta nova etapa.

Gràcies per tot Edu, ¡fins sempre!