1
Es llegeix en minuts

Ara sí que començo a palpar el setembre, l'inici d'un nou curs, d'una intensa tardor i un hivern apassionant. Ho palpo perquè les festes de Santa Coloma de Gramenet s'han acabat, el seu final es va produir dilluns passat amb un gran espectacle pirotècnic.

I és que la Comissió de Festes, així com totes les entitats i el consistori, van preparar una gran Festa Major que ha tret el millor de Santa Coloma, la seva cohesió social i la seva bona gent, que ha estat capaç de fer sortir els colomencs de casa per fer-nos disfrutar d'un gran pregó i uns grans concerts marcats per artistes com Soraya.

Amb la #festacoloma2013 ha quedat clar que no són necessàries grans inversions per fer disfrutar els colomencs, perquè passar-ho bé no costa diners, i la Festa Major de la nostra ciutat és més necessària ara que mai, i serveix per obviar els problemes de la societat per uns dies en què Santa Coloma es vesteix de festa per treure el millor d'ella.

Notícies relacionades

Han estat unes festes molt dignes que porten gent de tots els llocs de Catalunya per disfrutar dels nostres carrers i el nostre talent. Unes festes que als colomencs ens uneixen i que fan de la nostra ciutat el nostre cor, fent passejades infinites de la fira a la Plaça de la Vila. Unes grans festes que signifiquen el final de l'estiu i l'inici del curs, per agafar-lo amb ganes i força.

Feliç tornada al col·le.