Room 0

Fins aviat, 'ironman' de la creativitat

3
Es llegeix en minuts

31 nits. 31 dies. 31 croissants. 31 litres de te verd. I 31 coses més. Però, també moltes altres xifres: 70 ampolles d'aigua, 45 accions creatives, 5 o 6 d'espontànies, 67outfits, 1.785 visites, 5.467 «hola, ¿què tal?». Més de 3.000 petons, 84 bombons de xocolata, 25 exposicions, 31 sopars. Molts cafès, 13 festes, 2.678 correus electrònics rebuts. Molts altres d'esborrats, quatre nits d'insomni. Algun orfidal. 25 banyeres, un litre de sabó. Molta espuma. 1.750 fotos. 45 vídeos. X visites a la web. Números, sumes, quantitats, totals. Però, sobretot, una xifra clau: el 0. Vaig desembarcar a l'hotel amb la idea del dia 0: cada dia, un dia nou. Llevar-se sense passat ni futur. Sense rutines, ni monotonies. Cada dia, noves emocions. Noves idees. Nous projectes. Noves realitats. La màgia del dia 0, on tot és possible.

Tot. Com per exemple muntar un autocine al Dhub. Un Mini Barcelona Open Air Cinema amb les millors minipeces del millor mini videoart. Patinadores, crispetes, 25 minis, una pantalla gegant i un grapat de minihistòries per explicar. El cotxe és la primera propietat que et pertany i entre les seves quatre portes s'hi ha viscut de tot: petons, rebolcades, ruptures, reconciliacions, canvis delook, sopars improvisats, sessions de maquillatge, preparacions de reunions. Escenari de secrets, escapades i confessions. Dilluns sota la torre Agbar i amb la companyia de l'equip deLa Segona Hora, els Pastora -Dolo Bertran,CaïmiPauet Riba-,Roger de Gràcia i molts més vam reviure les millors minihistòries en un entorn on els seients es van convertir en butaques VIP.Entre trucades, visites i concerts de Jaume de Laiguana,Teresa Helbig,Aina Clotet iAlejandro Sanz va arribar el següent embolic: la festa Bulldog Gin dedicada als colors. El vermell de la passió; el groc de la contradicció, i el blau de la serenitat.Dress code monocromàtic.Photocall tricolor, jocs de colors, xerrades amb experts, taules interactives, i esportives customitzades. Un món intens de color, i ple de gintònics Bulldog on vam aprendre que si les coses tinguessin colors, la lletra A seria de color vermell, la música pop sempre seria blava i la ginebra indiscutiblement malva. Una nit on ningú es va quedar en blanc. Una nit llarga que es va fer curta i que, segura i valenta, donava pas a la pròxima celebració. Atenció: concurs de salts a sobre del llit de la meva habitació.

Notícies relacionades

A la festa The Room 0 Party de Heineken vam convertir elphotocall en una autèntica prova de superació i vam immortalitzar els salts més bèsties que s'hagin fet mai a sobre d'un llit. I després d'una retirada a temps, una sensació estranya: la de l'última nit. Quan abans de marxar, ja ho comences a trobar a faltar.

Sí, però no. Voler marxar per poder tornar. Aviat. Ràpid. Ja. Ha estat un mes intens. On tot s'ha fet possible. A cop d'il·lusió, ganes i moltes hores de treball. I amb el més important: un equip brutal, i un hotel sensacional. En tots els sentits. I, sobretot, persones: de laRosa alJordi, passant per laClementina i laIsabel, elRaimon i elWilly, i també laMarta,la Joana, laTatiana, elFerran, laIsa, laMireia, laSara, laPilari un llarg etcètera. Ha estat brutal. Un exercici professional i emocional sense precedents que ja tenim ganes de repetir: desembarcar en un lloc i revolucionar-lo a nivell creatiu. Sacsejar-lo. I una clara conclusió: el talent creatiu de Barcelona té ganes que passin coses. El dia 31, al ritme de la festa Bon Voyage de Möet & Chandon, a la terrassa de l'hotel Omm, ens vam acomiadar d'aquesta aventura. Entre tupès als anys 50 i modelspin-up, bombolles i flotadors, i una llista d'artistes que ja han esdevingut família acabem aquestironmande la creativitat. Marxem per tornar aviat. De fet, ja tenim data.