On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el festival (Parèntesi) al castell de Montjuïc i la festa gratuïta The Exploding Fest. El pitjor: diguem ‘no’ al disc de Yes

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

Archivo

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Un placebo d’alt nivell 

A falta d’un AMFest en tota regla (més que) bé està (Parèntesi), la proposta que manté viu l’esperit del festival de rock exploratori. Divendres i dissabte, el Castell de Montjuïc acollirà actuacions de Toundra, Bala i Elle Belga (foto), el duo de Josele García (ex Manta Ray) amb Fany Álvarez.  


Pulp eren la vida

El Centre Cívic Matas i Ramis acull aquest divendres, dia 8, a les 19.30 h, una projecció de ‘Pulp: A film about life, death & supermarkets’, encreuament de pel·lícula ‘de concert’ i retrat urbà entorn de l’enyorat grup Pulp i el seu líder, Jarvis Cocker. Talents gens comuns. 


Noves aventures en alta fidelitat

Fins diumenge vinent, dia 10, la Fabra i Coats i altres espais de Barcelona acullen els concerts singulars del Mixtur, festival de nova creació sonora. En la recta final destaca Funktion (dissabte, dia 9, Institut Français, 20.00 h), conjunt de corda amb la violoncel·lista Erica Wise.

Caos controlat 

Notícies relacionades

La festa gratuïta The Exploding Fest, un homenatge a Andy Warhol i les seves explosions artístiques improvisades, torna per a una setena edició amb cartell d’important luxe: Adriano Galante de Seward i l’ascendent Marina Herlop (foto) figuren entre els seus més de 25 artistes. Dissabte, de 16.30 a 21.30 h, als jardins del Pou de la Figuera.


OFF

OFFDiguem ‘no’ al disc de Yes

Diguem ‘no’ al disc de YesRelatiu entusiasme en la premsa amb ‘The quest’, ¡vint-i-dosè! disc d’aquests clàssics del rock progressiu. El principal problema: tot i que es digui ‘L’expedició’, l’àlbum té poc d’aventurer i mostra Yes mirant d’emular gosadies del passat sense gaire èxit. Fins i tot molt fans han dit ‘no’.

Temes:

Música