Comença el Barcelona Poesia: ¿quin és el vostre poema favorit?

Cinc dels autors participants en les jornades que comencen el 13 d'octubre reciten els seus poemes per a EL PERIÓDICO

zentauroepp55379256 combp poetas201012124357

zentauroepp55379256 combp poetas201012124357

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Arriba el festival Barcelona Poesia, que des del 13 fins al 18 d’octubre proposa una gran varietat d’activitats relacionades amb l’art poètic a la ciutat. Taules de debat, tallers, també cançons i concursos completen l’oferta cultural relacionada amb aquest esdeveniment que es desenvolupa en paral·lel a la Biennal de Pensament.

Des d’EL PERIÓDICO ens sumem a la celebració del festival amb una proposta que acosta la poesia dels valors més joves, tot just uns dies després que el premi Nobel de literatura hagi agraciat aquest gènere literari amb l’entrega del guardó a la poeta nord-americana Louise Glück.

Notícies relacionades

Cinc poetes ens han presentat composicions dels seus poemaris més recents, en una sessió en la qual han recitat per als nostres lectors alguna de les seves peces. Aquí els vídeos de les lectures poètiques.

¿Què us semblen? Amb motiu d’aquest festival us proposem que ens indiqueu els vostres poetes favorits o la poesia que més us agrada, ja sigui de les noves veus del panorama literari o autors consagrats.