PARELLA VIRAL

Lola Índigo i Don Patricio: amor a tot trap

Una foto a Instagram dels dos confirma per fi la relació de l''extriunfita' amb el raper

zentauroepp50742201 mas periodico lola indigo don patricio191106173016

zentauroepp50742201 mas periodico lola indigo don patricio191106173016

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Es van conèixer gravant el videoclip de ‘Lola Bunny’ i, des d’aleshores, els rumors que entre tots dos hi havia alguna cosa més que una relació professional no s’han deixat de sentir. Les abraçades entre Lola Índigo (27), nascuda a Madrid, i Don Patricio (26), canari, el seu afecte exhibit en públic i un petó furtiu que els fans van captar a començaments de setembre enmig del carrer eren proves més que evidents del seu embolic, que la mateixa cantant ha confirmat fa només uns dies a Instagram penjant per fi una foto de la parella fent-se carones a Mèxic, fins on el raper canari havia viatjat per promocionar la seva música, compondre i oferir algun concert.

 

‘Contando lunares’, l’últim gran èxit de Don Patricio, amb més de 95 milions de reproduccions a Youtube i coronat com l’èxit musical més gran de l’any a Espanya, li va obrir les portes a col·laborar amb l’‘extriunfita’ i aquest ha sigut directament el salt definitiu del raper per actuar a la gala Starlite de Marbella, al festival Arenal Sound de Burriana (Castelló) o en un dels concerts previs a la gala de la MTV, que va tenir lloc fa uns dies a Sevilla i en què Lola va sortir coronada com la millor artista espanyola. Tan discrets són amb la seva relació que el raper va preferir no anar a l’entrega de premis i sacrificar així el gran moment de veure la seva noia recollir el guardó, per evitar que se’n parlés com a parella. Tot i que la pregunta a la guanyadora va ser obligada i ella es va limitar a respondre: «Ens estimem molt».

 

El ‘selfie’ delator

I és que a Lola li va costar reconèixer que mantenia una relació amb Don. «Don Patricio té molt talent, és un gran artista i, bé, què més puc dir, que és molt guai», assegurava davant els micros quan van saltar els rumors, mentre se li escapava un somriure adolescent. Però els seus fans només han necessitat un simple ‘selfie’ per detectar l’embolic i s’han dedicat a fer ‘posts’ amb la foto amb centenars de comentaris entre els quals abunda «‘enchochado’», una clara referència al seu tema ‘Enchochado de ti’. Ja al videoclip de ‘Lola Bunny’ (inspirat en la pel·lícula d’animació ‘Space Jam’ i amb més de 13 milions de reproduccions), Don Patricio canta «‘Ya no salgo casi, estoy jodiendo con la Loli’». La lliure interpretació de seguida va apuntar cap a un missatge encriptat sobre la relació que s’estava forjant entre la parella.

La cantant 
madrilenya ha
dit del seu
noi que
«té molt
talent» i
«és molt guai»

Fa temps que Don Patricio es treballa la fama que per fi li ha arribat en gran de la mà de Lola. Va deixar l’illa d’El Hierro fa uns anys per establir-se a Madrid amb l’única finalitat de fer-se un lloc en el món musical. El 2012 va aconseguir una nominació al Goya a la millor cançó original per la banda sonora de ‘Maktub’, amb el tema ‘Nuestra playa eres tu’. I és que, com Lola, si alguna cosa el caracteritza és la perseverança.

Els peus a terra

La popularitat no el fascina i intenta mantenir el seu estil de vida i les seves amistats, Bejo, Uge i El Pekas, amb qui continua formant part de Locoplaya. Es defineix com un paio normal que fuig de la fama, mantenint els peus a terra.

Notícies relacionades

Lola Índigo, per la seva banda, és cantant, coreògrafa i professora de ball. Per aconseguir el seu somni, va treballar com a ballarina a la Xina i es va introduir en el teatre musical a Los Angeles. A Espanya, va participar en el programa ‘Fama Revolution’, del qual va compondre el tema principal, i va ser la primera expulsada d’‘Operación Triunfo 2017’ quan encara era Mimi Doblas, tot i que només uns mesos després –i després del seu pas per ‘Tu cara me suena’– ja havia convertit en viral el seu primer ‘single’, ‘Ya no quierol ná’, i aconseguia el doble disc de platí el desembre del 2018.

Després del seu gran èxit amb ‘Lola Bunny’, ¿tornarem a veure’ls treballar junts aviat? 

Temes:

Trap