FAMOSA TELEVISIVA

¿Qui és La La Anthony, la millor amiga de Kim Kardashian?

La presentadora, casada amb un jugador de l'NBA, és l'ombra de la 'celebrity'

zentauroepp49806127 la la anthony  left  and kim kardashian arrive to the serena190925192917

zentauroepp49806127 la la anthony left and kim kardashian arrive to the serena190925192917 / Seth Wenig

2
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Ser amiga d’una ‘celebrity’ no és fàcil. Però arribar a coronar-te com BFF (Best Friend Forever) i mantenir-te al lloc, correctament posicionada al lloc exacte, al costat però a l’ombra, és tota una obra d’enginyeria. Que l’hi diguin, si no, a Kim Kardashian, que va començar com a amiga de Paris Hilton i va acabar robant-li la fama. Però, ¿qui és la insubstituïble que sempre surt al costat de Kim des de fa una dècada?

L’‘elegida’ és La La Anthony (Alani Nicole Vázquez de soltera, 40 anys), presentadora de televisió, actriu, empresària, escriptora i productora. D’origen porto-riqueny (ella es defineix com a ‘afro-porto-riquenya’), va néixer a Brooklyn i està casada amb el jugador de l’NBA Carmelo Anthony, amb qui es va convertir en mare de Kiyan Carmelo Anthony el 2007.

Des de petita la seva passió era la música i, després de llicenciar-se en Comunicació a la Universitat de Howard (considerada la Harvard per a estudiants afroamericans) –i després d’iniciar-se a la ràdio amb només 15 anys–, l’any 2001 va fitxar per la MTV. Malgrat que no tenia experiència davant de les càmeres, la cadena va apostar per ella i va ser copresentadora dels seus dos programes més populars: ‘Direct effect’ i ‘Total request live’. Dos anys més tard engegava la seva pròpia productora, Krossover Productions.

Debut al cine

D’ambició no n’hi falta. «Busca el que estimes, busca un objectiu i treballa molt pel que vols aconseguir», ha pontificat. Aquest és el seu leitmotiv. Encara sense conformar-se després d’haver passat per la ràdio i la televisió, l’any 2001 va voler provar sort a la gran pantalla. El seu debut al cine va ser amb la comèdia romàntica ‘Two can play that game’ (‘Joc per a dos’). I el seu paper com a protagonista li va arribar el 2012 a ‘Think like a man’.

Quan va aconseguir la fama, ¿qui deixaria passar l’oportunitat d’explotar-la? El 2012 va llançar al mercat la seva pròpia línia de cosmètics, MOTIVES by La La. Un any després es va atrevir amb la roba, 5th & Mercer, una col·lecció càpsula per a la firma Shopbop. I, ja posats, ¿per què no escriure un llibre? Doncs també ho va fer, el 2014. A ‘The love playbook’ explica com va trobar l’amor i l’èxit. 

9,5 milions de seguidors

Com qualsevol ‘pseudocelebrity’, La La Anthony cuida les seves xarxes socials, on mostra als seus gairebé 9 milions i mig de seguidors el seu físic i els viatges que fa. Molt semblant al de Kim, per cert. 

Notícies relacionades

Per acabar d’imitar la seva amiga només li faltava una cosa: rendibilitzar la seva vida privada i avivar l’interès amb una mica de polèmica. Promesa amb Carmelo Anthony des del 2004, la parella es va casar en el 2010 davant de 320 convidats i en una cerimònia que va formar part d’un ‘reality’, ‘La La’s full court wedding’.

La La i Carmelo Anthony, el dia del seu casament. / AP (LOUIS LANZANO)

Set anys després, La La li va demanar un divorci que mai s’ha arribat a consumar, després de veure unes fotos del seu marit amb una dona en un iot. Cosa que tampoc l’hauria de sorprendre ja que al casar-se ella li va concedir permís per visitar clubs d’striptease. «No vull que sigui un client habitual, però els homes... aquestes coses les fan. Sincerament, no hi tinc cap problema», va justificar al seu moment a la publicació ‘Sister to Sister’.