Pacho de Jaipur, el maharajà del glamur

zentauroepp49711954 190906113018

zentauroepp49711954 190906113018

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

La seva és una corona de pega, però tothom el coneix com el maharajà Pacho de Jaipur. El seu nom autèntic és Sawai Padmanabah Sing, té 21 anys, estudia Liberal Arts a la Universitat de Nova York (viu entre un apartament a la Tercera Avinguda i el Sujan Rajmahal Palace de Jaipur) i en seria el sobirà des del 2011 si no fos perquè Indira Ghandi va posar fi als privilegis i títols dels maharajàs l’any 1971.

Pacho –sobrenom que li va posar la seva àvia després de visitar el Machu Pichu– va ser coronat amb només 12 anys, heretant el tron del seu avi, Sawai Bhawani Singh, l’últim rei de Jaipur. La seva mare, Diya Kumari, es va casar amb un plebeu, el fill d’un treballador de palau, per la qual cosa el seu avi no va tenir més opció que adoptar-lo per assegurar que el noi la pogués succeir.

Pacho, al costat del seu admirat Giorgio Armani. / instagram

A la llista Forbes

Criado dins de l’arxiconegut palau de la ciutat rosa de l’Índia, un recinte construït entre 1729 i 1732 que es compon de diversos edificis, jardins i patis, aquest destacat mil·lennista té una de les fortunes més grans de l’Índia. Els seus més de 550 milions d’euros li permeten figurar a la llista Forbes dels 30 menors de 30 anys més poderosos d’Àsia. ¡Aquest sí que és un títol útil!

Fillol del príncep Carles d’Anglaterra, viu a cavall de Manhattan i el seu palau

Pacho es va donar a conèixer en societat el novembre del 2017 al prestigiós Le Bal des Débutantes, que es fa cada any a París per presentar els nous aristòcrates joves, i on va ser l’encarregat d’iniciar el ball del braç d’Ava Philippe, la filla de l’actriu Reese Witherspoon. Mesos després, el març del 2018, va obrir les portes del seu palau per fer un reportatge que es va publicar a la revista índia ‘AD’. Fa poc més d’un any, acaparava 30.000 seguidors a Instagram. Avui són ja 115.000. I hi comparteix fotos dels seus viatges, les seves aficions i les festes que organitza, com una estil ‘holi’ (en què regna el color) que va tenir lloc als jardins de palau.

El maharajà, jugant a polo. / instagram

Aquest coqueteig amb la fama li va obrir les portes del món de la moda i al juny del 2018 va debutar com a maniquí. ¡I per la porta gran! Per a Dolce&Gabbana a la passarel·la de Milà. Des d’aquell moment, Pacho de Jaipur es fa amb les ‘celebrities’ internacionals i combina l’estil més tradicional al seu país amb els dissenys més moderns quan viatja a Europa o els Estats Units. Recentment va ser portada de l’edició índia de la revista ‘GQ’.

La nòvia discreta

La seva nòvia també és europea, la dissenyadora francesa de joies Claire Deroo, quatre anys més gran que ell. Es van conèixer a Jaipur, una ciutat que ella havia visitat assíduament amb la seva tieta Marie-Hélène de Taillac des de la seva infància i que es va convertir en el seu lloc de residència quan es va agafar un any sabàtic després de formar-se a París. Aquell any de festa havia de ser només un breu parèntesi en la seva vida, però en poc temps va assumir la part creativa de la firma de joies de la seva tieta i la supervisió de la producció.

Jugador de polo i model de marques
de luxe, està compromès amb la dissenyadora de joies Claire Deroo

Notícies relacionades

Instal·lar-se definitivament a la ciutat índia va ser el que li va permetre conèixer Pacho. Socialment molt més discreta que ell, té un compte privat a Instagram amb només 800 seguidors. De fet, en aquests anys només se’ls ha vist junts en comptades ocasions: a la desfilada de Dolce&Gabbana, en alguna festa al palau de Jaipur, al Concours of Elegance de cotxes antics que organitza Cartier i a la Copa de Polo Fürstenberg.

I és que aquest esport, que Pacho practica amb assiduïtat, és la seva gran passió i participa en el campionat mundial. L’afició al polo es remunta a tres generacions enrere i la comparteix amb el seu padrí, el príncep Carles d’Anglaterra. És tan íntim dels ‘royals’ anglesos que fins i tot és membre del Guards Polo Club de Windsor.

Temes:

Índia Famosos