L'AGITAT 'TINDER' POSTMIL·LENNISTA

Chloë Moretz i Brooklyn Beckham es consolen amb dos 'top-models'

L'actriu surt amb Kate Harrison, i el seu ex, amb Hana Cross

zentauroepp46322161 mas periodico combo kate harrison  y hana cross181220181506

zentauroepp46322161 mas periodico combo kate harrison y hana cross181220181506

4
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

La intermitent relació que durant quatre anys van mantenir Chloë Moretz i Brooklyn Beckham queda oficialment liquidada amb la confirmació de les noves relacions de cada un. Ella surt ara amb la model Kate Harrison; ell, amb la també ‘top’ Hana Cross. 

Kate Harrison: la 'noia Playboy' que surt amb Chloë Moretz

Els paparazzis van descobrir pocs dies enrere que la protagonista de 'La quinta ola' i 'Suspiria', de 21 anys, tenia una nova relació després de la ruptura amb el primogènit dels Beckham, quan la van veure fent petons i abraçant la model Kate Harrison, de 28, sota les palmeres de Malibú. A l’actriu, activista en favor dels drets LGTBI, no se li coneixien fins ara amors fluids. A més de Beckham, només se li coneixia una relació ambNick Simmons, fill del guitarrista de Kiss Gene Simmons, amb el qual va estar sortint el 2013.

Kate Harrison (esquerra) i Chloë Moretz.

Model de professió, Kate és filla de l’actor Gregory Harrison i de l’exmodel Betty Lee 'Randy' Oakes. Més desinhibida que Chloë, la model, que ha convertit el seu compte d’Instagram en un fabulós ‘book’ de fotos, ha sigut portada de la revista ‘Playboy’, en què ha posat seminua al costat d’Emily Labowe, en una sessió de caires lèsbics clars. Unes suggeridores fotos que, per cert, van fer que es fixessin en ella les agències més importants de Los Angeles, Nova York, Miami, Londres, Alemanya i Austràlia.

La 'top' és filla de l’actor Gregory Harrison i l’exmodel Betty Lee 'Randy' Oakes

La relació entre les dues noies va transcendir a començaments d’aquest mes de desembre, quan van ser retratades en ple carrer dedicant-se gestos d’afecte. I aquesta mateixa setmana, fotògrafs i comentaristes del ram han tingut la confirmació de la relació, quan, amb nocturnitat, Chloë va visitar Kate a la seva casa de Los Angeles. El somriure il·lusionat de la model a l’obrir la porta a l’actriu no deixava lloc a dubtes, va sentenciar el gremi, sobre la relació que mantenen les dues dones.

Kate –que anteriorment havia sortit amb Emily Armstrong, del grup Dead Sara–  és la menor de quatre germans. Té dues germanes més grans, Emma-Lee i Lily Anne, i un germà adoptat, Quinn. Els seus primers passos en el món de la moda van sorgir mentre estudiava Geografia i Ciències Polítiques, tot i que mai ha arribat a dedicar-s’hi professionalment. Abocada en la seva feina davant de la càmera, es va matricular a la Universitat de Califòrnia, però no va arribar a llicenciar-se. Entre les seves aficions, sol esmentar que tant li agrada sortir a ballar amb els amics com quedar-se a casa veient pel·lícules. També assegura que té debilitat per les jaquetes de cuir i per les botes. ¿El seu referent? L’actriuBrooke Shields, tot i que salta a la vista que ella no és tan pudorosa com la protagonista d’‘El llac blau’. 

Hana Cross: la 'top' que se cita amb Brooklyn a Instagram

Per la porta del darrere. Així van confirmar la seva relacióBrooklyn Beckham–fotògraf i, bàsicament, fill viral de David i Victoria Beckham– i la modelHana Cross, quan, dies enrere, van abandonar la festa que hi havia després dels British Fashion Awards junts i per l’accés posterior de l’edifici.

Hana Cross i Brooklyn Beckham.

Hores abans, Brooklyn havia arribat acompanyant els seus pares al londinenc Royal Albert Hall. Malgrat la seva estratègia per despistar la premsa, la parella no va aconseguir escapolir-se dels fotògrafs, que van sorprendre el noi, de 19 anys, molt cavallerós, protegint la noia del fred segons el protocol de la comèdia romàntica: o sigui, col·locant-li l’americana per sobre de les espatlles. Sorpresos ja pels paparazzis, i sense res a perdre, van penjar una 'storie' a Instagram cantant junts 'Blame it on the boogie'. Va ser la seva primera aparició junts, tot i que la premsa especula que ja fa dos mesos de la relació.

El seu primer acte com a parella va ser penjar un vídeo a Instragram cantant 'Blame it on the boogie' 

Dues pistes els delaten a Instagram: una foto de Hana al seient del cotxe on es veu la mà esquerra del pilot, que porta tatuada una gens discreta àguila, i una publicació de la cosina de Brooklyn,Libby Adams, que els etiqueta els dos a Hyde Park. Diuen que va ser ella, íntima amiga de Hana, qui els va presentar.

Hana té la mateixa edat que l’ex de Brooklyn, 21 anys, dos més que ell, i és model de Select Model Management, agencia establerta a Londres; The Lions, a Los Angeles, i Premium, a França. Entre les firmes per a les quals ha treballat hi ha Topshop, NastyGal i Asos. Hana va estudiar secundària a la Chipping Campden School al seu poble natal, situat al districte de Cotswold de Gloucestershire. I en només una setmana des que es va saber que era la nova nòvia del jove Beckham,els seus seguidors d’Instagram han augmentat de 18.000 a 28.000, cosa que la posiciona en un bon lloc per ser la pròxima protagonista de la campanya de moda d’alguna firma potent que aposti per una nova ‘influencer’.

Notícies relacionades

¿Què farà ara Brooklyn amb el tatuatge en honor a Chloë –un àngel sostenint un arc, que simbolitza amor i desig– que es va fer fa just un any? Aquest potser no el pot esborrar, però ningú en descarta un altre dedicat a la seva nova parella.

 

Temes:

Models