Aramís Fuster és la nostra bruixa

La pitonissa es guanya el jornal amb el seu 'freak show' poc diabòlic a la casa de Guadalix

zentauroepp45135658 mas periodico aramis fuster en gh vip180927115947

zentauroepp45135658 mas periodico aramis fuster en gh vip180927115947

3
Es llegeix en minuts
Ramón de España
Ramón de España

Periodista

ver +

Aramís Fuster té dues edats, la que figura al seu document nacional d’identitat i la relacionada amb la seva vida espiritual, que és una cosa superior. Físicament, va néixer a Berga el 1954 amb el nom de María Antonia Pérez Sánchez, però va pel món de la màgia i l’ocultisme des de fa gairebé 700 anys, la qual cosa li ha permès, entre altres coses i, segons pròpia confessió, haver contret totes les malalties venèries hagudes i per haver-hi. És bo saber-ho, sobretot si ets el Koala i estàs tancat amb ella en una casa de la serra madrilenya, observant-la amb ulls de desig.

La veritat és que Aramís s’està guanyant el jornal a consciència a la casa de Guadalix. No negaré que els coquetejos d’Isa Pantoja estiguin a punt de causar un infart a la seva pobra mare, que la bronca entre les ex de Carlos Lozano tingui la seva gràcia, tot i que es va fent cada vegada més pesada i repetitiva, que faci goig veure el Koala munyint una vaca o que el nivell intel·lectual de les converses sigui propi d’uns llicenciats a Cambridge, però la presència més rotunda del programa és la presidenta de l’Organització Mundial d’Ocultisme, Aramís Fuster.

Aramís Fuster, a la casa de Guadalix.

De fet, va sorprendre una mica veure-la entrar tan gallarda a la casa, ja que les últimes notícies que vam tenir d’ella no eren especialment euforitzants. El 2016 va aparèixer en un hotel de Madrid, lesionada i contusa, però quan la van portar a un hospital i el metge li va preguntar a qui calia avisar, la bruixa va respondre que a Mediaset.

"No em negaran que, físicament, Aramís és una molt aconseguida versió satànica de Dolly Parton"

Uns dies després, es va presentar amb totes les seves pertinences a la casa mare de 'GH Vip', però no va aconseguir que li fessin gaire cas (error afortunadament reparat fa unes quantes setmanes amb la seva inclusió entre els elegits per a la glòria de Guadalix). L’any anterior la van desnonar d’un pis de Berga per deure el lloguer dels últims 15 mesos. I el 2009, a punt va estar d’anar a parar a la garjola: li demanaven dos anys de presó per uns deutes amb uns informàtics.

Entre el metge comminat a trucar a Mediaset i el seu actual fulgor catòdic, hi ha una breu etapa en què la nostra heroïna va recuperar el seu nom per exercir de 'dominatrix', tot i que no consta que la cosa fos precisament un èxit: jo no ho entenc, perquè aquesta dona, que ja fa por vestida, diguem-ne, de paisà, ha de resultar aterridora embotida en làtex negre i amb un fuet a la mà; no em negaran que Aramís Fuster és, físicament, una molt aconseguida versió satànica de Dolly Parton.

La pitonissa, en un dels seus momentassos a 'GH Vip'.

Nòvia de Nostradamus

A 'GH Vip' ho està donant tot, s’hi està deixant la pell. Ens ha parlat dels seus afers amb Al Pacino i Barack Obama, la qual cosa em fa esperar amb ànsia el moment en què ens reveli la seva relació amb Nostradamus, que segur que va ser de traca.

De moment, es limita a personatges més recents i familiars: el pare que la va apunyalar de petita, la mare, a qui va adorar fins als seus últims dies, els dos exmarits lamentables, els dos fills ingrats que l’odien sense cap motiu... Intentar saber què hi ha de veritat en tot el que deixa anar per la boca Aramís és una pèrdua de temps, i portar-li la contrària o fer-la enfadar té el seu perill, com va poder comprovar Jorge Javier Vázquez quan li va deixar anar alguna cosa que no li va fer gràcia i ella el va amenaçar de deixar-lo impotent.

Notícies relacionades

El millor amb Aramís és disfrutar del seu particular ‘freak show’ i agrair-li que, podent inclinar-se pel satanisme, com ella mateixa ha reconegut, hagi tingut el detall d’apartar-se del costat fosc de la força. ¡Gràcies, bruixa!