'Sí que vull' després de 40 anys... i un ictus

Una parella es casa a l'Hospital de Guadarrama després d'haver patit un contratemps neurològic

hospital

hospital

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una parella s’ha casat a la capella de l’Hospital de Guadarrama després de 40 anys convivint junts i després que ell hagués patit un ictus. En Pedro, de 64 anys, i l’Elena, de 56, són veïns d’Hoyo de Manzanares, feia quatre dècades que estaven junts i tenen tres fills en comú. No obstant, en els últims mesos havien estat estudiant la possibilitat de casar-se per «si un dia» els passava «alguna cosa».

El 6 de juliol l’home va patir un ictus i quan estava sentint els primers símptomes li va dir a la seva ara dona: «Elena, m’està agafant un infart o alguna cosa... ens hauríem hagut de casar».

La dona ha explicat que el seu marit va ingressar a l’Hospital de Guadarrama el 8 d’agost per recuperar-se i ella es va posar a fer els tràmits per contreure matrimoni.

«Per fer-nos parella de fet o contreure matrimoni civil havíem de comparèixer. Un dia em vaig creuar amb el capellà de l’hospital, Sergio Frades, i li vaig dir que si ens podria casar. Ens va dir que sí. Ha sigut un encant de persona. Ens ha facilitat tots els tràmits i fer-ho aquí tot. El casament es va celebrar el dissabte 28 de setembre», ha destacat.

Torna a caminar

Quant a l’estat de salut del seu marit, ha indicat que ha començat a caminar, però que ha de continuar ingressat a l’hospital per rebre les sessions de fisioteràpia intensiva. Així, ha destacat el «tracte humà» del centre sanitari i la «professionalitat» del personal.

«Té un logopeda que li ha fet recuperar la cara caiguda, el fet de poder empassar. També assisteix a teràpia ocupacional perquè pugui tornar a la vida quotidiana. Totes aquestes coses que quan un està perfectament no s’adones de com són d’importants. Quan tens falta de mobilitat. Els he d’agrair el tracte que tenen, com de bé ho fan i l’afecte. Espero que ben aviat tinguem una vida semblant a una de normal», ha conclòs.

 

 

 

Notícies relacionades

 

 

Temes:

Madrid