Publicitat recordada

¿Què se n’ha fet de Clive Arrindell, ‘el calb de la Loteria de Nadal’?

¿Què se n’ha fet de Clive Arrindell, ‘el calb de la Loteria de Nadal’?
1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Probablement, molt pocs espanyols sàpiguen qui és Clive Arrindell, però gairebé tots saben qui és ‘el calb de la Loteria’. L’actor, nascut el 1950 a l’illa caribenya de Trinitat i Tobago, però de nacionalitat britànica, es va fer molt popular protagonitzant al nostre país l’espot de la Loteria de Nadal diversos anys consecutius, des de 1998 fins al 2005.

«Que la sort t’acompanyi» era el lema de l’anunci, on Arrindell bufava a la seva mà i en sortien els números de la loteria. L’anunci va ser tan popular que li van dir a l’actor que prescindien d’ell perquè el seu personatge «enfosquia la marca». No obstant, va continuar cobrant per contracte quatre anys més –fins a la campanya de 2009– els 120 milions que guanyava per anunci, tot i que va ser per no fer res.

Notícies relacionades

Posteriorment, el Nadal del 2013, Arrindell va anunciar «els números que de veritat importen»: 8.500 vides de nens perdudes cada dia quan existeix un tractament de 40 euros al qual poden accedir només un de cada 10 menors desnodrits, a la campanya nadalenca d’Acció contra la Gana. I poca cosa més: alguns treballs en teatre i una aparició a la sèrie de Netflix ‘The Crown’. Però el seu nom estava relacionat amb la loteria i es va quedar com un actor d’anunci.

Ara, amb 68 anys, viu a Londres, la ciutat on va passar la seva infància. I cada any, per aquestes dates, milers d’espanyols recorden Arrindell i esperen que els desitgi «que la sort t’acompanyi».

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.