Loteria de Nadal

«Mira’m si aquest dècim té alguna cosa»: la frase que et perseguirà després del sorteig

  • Comprovar la loteria de Nadal 2022: llista, premis menors, quan cobrar i números premiats

  • Llista oficial de premis de la loteria de Nadal 2022

«Mira’m si aquest dècim té alguna cosa»: la frase que et perseguirà després del sorteig

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El sorteig extraordinari de la loteria de Nadal d’aquest 2022 ha deixat milers de premis repartits per tot Espanya i tots els que han comprat un butlleta –o diverses– i no tenen ben clar com s’atribueixen els diferents premis han dit la frase: «Mira’m si aquest dècim té alguna cosa».

Comprovar si ens ha tocat el Gordo, el segon, cinquè o quart premi és fàcil, ja que només hem de mirar als mitjans de comunicació o a les xarxes socials quins números exactes han tocat, però la confusió s’apodera de nosaltres quan no tenim ben clar la resta de premis.

La loteria de Nadal té tres premis principals: el Gordo de Nadal (4.000.000 euros a la sèrie), un segon premi (1.250.000 euros a la sèrie) i un tercer (500.000 euros a la sèrie). També té dos quarts premis que reparteixen 200.000 euros per sèrie, 20.000 euros per cada dècim, vuit premis de 60.000 euros per sèrie i 1.794 premis menors de mil euros.

Notícies relacionades

Però, en cas de no tenir un butlleta que coincideixi amb els premis cantats, tenim altres opcions de poder guanyar una quantitat una mica inferior. En aquests casos es troben els números anterior i posterior al Gordo, al segon i tercer premi (de 960 euros al dècim a 2.000 euros); les dues i tres últimes xifres del Gordo, del segon i del tercer premi (amb 100 euros al dècim) i, finalment, el reintegrament, quan l’última xifra coincideix amb el primer premi (20 euros per dècim).

Des d’EL PERIÓDICO hem elaborat un cercador per facilitar si un número ha resultat premiat o no i amb quina quantitat, tot i que sigui només amb el reintegrament. També hem elaborat una llista completa de premis menors de la loteria de Nadal.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.