Sorteig extraordinari del desembre

Consulta la llista dels premis menors i comprova números de la Loteria de Nadal 2022

  • Comprova la llista completa dels premis menors

  • Segueix en directe el sorteig de la Loteria de Nadal 2022

Consulta la llista dels premis menors i comprova números de la Loteria de Nadal 2022

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

A més dels números recollits en aquesta llista, han resultat premiats amb el reintegrament de 200 euros per sèrie tots els bitllets que acabin amb el mateix número que el Gordo, a excepció del que hagi obtingut el premi gran.

Pots seguir en directe el desenvolupament del sorteig, amb totes les notícies actualitzades.

Els premis a les aproximacions i centenes dels cinc primers premis, així com a les dues últimes xifres dels tres premis grans, estan incorporats a la llista. Els premis de tots els números (dècims i participacions) s’han de confirmar pels canals oficials.

Notícies relacionades

Comprova si els teus números (dècims o participacions) de la Loteria de Nadal 2022 han resultat premiats amb la menudalla, el premi més estès del sorteig extraordinari del 22 de desembre, o amb algun dels premis grans.

Per saber si el teu número ha sigut premiat pots introduir-lo al nostre cercador, junt amb la quantitat jugada, o bé accedir a les llistes de números premiats amb la menudalla a partir dels següents enllaços (agrupats per milers).

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.