Sorteig Extraordinari

Així és l’anunci de la Loteria de Nadal 2021 | VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Loteries i Apostes de l’Estat ha presentat l’anunci de la Loteria de Nadal del 2021, que en aquest cas ha sigut realitzat per BBDO Contrapunto. A l’anunci, s’aposta per una cadena de dècims misteriosos per transmetre el missatge que «compartim la sort amb qui compartim la vida». [Els 5 anuncis més polèmics de la Loteria de Nadal: consulteu aquí els vídeos]

Durant la seva intervenció, el president de la SELAE, Jesús Huerta, ha tornat a destacar els valors de la societat espanyola, al seu parer, «la igualtat, la solidaritat...» valors que també són propis de la Loteria de Nadal, segons ha afirmat.

L’espot s’ha gravat a la vall navarresa del Baztán i explora una cadena de regals secrets, per posar així el focus en la capacitat de compartir. Imagina que us deixen un dècim amb aquesta nota: «¿A qui t’agradaria fer-li el mateix?» Doncs d’això és precisament del que tracta l’anunci, que dona el tret de sortida de la carrera cap al Nadal. L’objectiu dels personatges és clar: que el cercle de guanyadors sigui el més gran possible quan se celebri el sorteig, repartir felicitat.

Només sis setmanes abans del pròxim 22 de desembre, data del sorteig, aquest dijous hem conegut com és l’espot. L’anunci del 2020 es va centrar en la pandèmia de la Covid-19 amb el lema «Comparteix com sempre, comparteix com mai».

Notícies relacionades

Es tracta del segon anunci de Loteria de Nadal de l’any. El primer, estrenat a l’estiu, convidava a adquirir el dècim al lloc de vacances i mostrava mitjançant d’«escenes molt costumistes» i amb humor i enginy, una parella d’estiueig a la platja fent coses tan quotidianes com dinar en un xiringuito, comprar un gelat, escollir para-sol o prendre el sol a la vora.

El sorteig repartirà en premis el 70% de l’emissió de butlletes, que equival a 2.408 milions d’euros. El Gordo del Sorteig Extraordinari de Nadal 2021 estarà dotat amb 400.000 euros al dècim; el segon premi, amb 125.000, i el tercer, amb 50.000. L’import del dècim continua sent de 20 euros.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.