Sorteig Extraordinari

¿Què s'ha de tenir en compte al comprar Loteria de Nadal per internet?

T'has d'assegurar que la pàgina sigui oficial i segura, i que la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre corrobori la teva compra 'online'

¿Què s'ha de tenir en compte al comprar Loteria de Nadal per internet?

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal ja és a tocar i es van esgotant els dies per comprar els afortunats dècims. Si ets dels que ho deixa tot sempre per als últims dies o dels que vol estalviar-se les interminables cues, la compra ‘online’ és una opció.

T’expliquem què has de tenir en compte en la compra de la Loteria de Nadal per internet:

Per reservar el teu dècim de manera segura ‘online’, t’has d’assegurar que la pàgina sigui oficial i segura. Una de les maneres de comprovar-ho és assegurar-te que l'adreça comença per https, cosa que els navegadors solen destacar mostrant un candau al costat de l’URL de la web. 

La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, a més, ha de corroborar la validesa de la teva compra ‘online’. Si ho has fet de la manera correcta, rebràs un ‘e-mail’ de confirmació que et servirà com a comprovant. 

Mitjans de pagament

Un altre aspecte que reforça la credibilitat d’una web és que la pàgina contingui el número de contacte, la seva identificació fiscal i la seva adreça. Les diferents maneres per fer el pagament (VISA, MasterCard, PayPal, etc.) també són bones referències de la fiabilitat d’un portal d’internet.

Notícies relacionades

A la pàgina oficial de Loteries i Apostes de l’Estat podràs jugar a la Loteria de Nadal ‘online’. La pàgina també té un cercador que localitza el punt o punts de venda del bitllet. El següent pas és trucar per telèfon a l’administració per esbrinar si el bitllet de la Loteria de Nadal està disponible. El més probable és que et sol·licitin el pagament previ a través de transferència bancària si vols que t’enviïn el dècim a domicili.

Després del sorteig, per saber si t’ha tocat la Loteria de Nadal pots utilitzar el comprovador de premis d’EL PERIÓDICO. El dia 22 de desembre segueix el Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal el 2019 en aquesta pàgina i esbrina amb quina quantitat han sigut premiats els teus dècims o participacions.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.