FORTUNA

El Centre Aragonès El Cachirulo de Reus reparteix 320 milions del Gordo

L'entitat va repartir entre els seus socis participacions del 26.590, adquirit a Salou

whatsapp-video-2019-12-22-at-121212 vid 22 121410 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Centre Aragonès El Cachirulo de Reus (Tarragona) ha repartit 80 sèries del número 26.590, que va reservar a l’administració de loteria de Salou (Tarragona) per repartir-lo en participacions entre els seus associats, que han sigut agraciats amb 320 milions d’euros.

[Seguiu aquí en directe el sorteig de Nadal]

Així ho ha confirmat la propietària de l’administració de loteria número 1 de Salou, Núria Montero, que s’ha mostrat «feliç» per haver donat per primera vegada un Gordo a la província de Tarragona.

La venedora de loteria ha afirmat que deu sèries més s’han venut a la finestreta durant els últims dies. 

Molt repartit

El president d’El Cachirulo, José Allueva, ha confirmat en declaracions als periodistes que s’han venut les 80 sèries en participacions de 5 euros. «Mai juguem a un número. Cada any escollim un segons el que ens ofereix el venedor de loteria i sense motiu vam agafar aquest», ha afirmat Allueva.

«No arribem a ser 200 socis però hem repartit moltes més participacions que socis. Ha alegrat la vida a moltíssimes persones de Reus i els voltants. Està molt repartit, no només entre els socis i amics, sinó també entre gent que viu a Reus i Salou que es van repartir les participacions a l’estiu i se’n van de cap de setmana al seu poble d’origen», ha dit el president del centre cultural.

Notícies relacionades

«Ho celebrarem en gran. Per descomptat, sonarà alguna jota», ha dit.

Pots comprovar els teus números de la Loteria de Nadal.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.

Temes:

Reus