LOTERIA DE NADAL

Els quarts premis, els més repartits

A Catalunya han caigut a Sort, Barcelona, Girona, Sant Sadurní d'Anoia, Manresa, Terrassa, Badalona, Lleida, Sant Andreu de la Barca, Blanes i Roses

Els dos quarts premis, el 67.009 i el 7.617, estan dotats amb 20.000 euros el dècim

1
Es llegeix en minuts
LORENA VELASCO / BARCELONA

El segon i últim quart premi a sortir del bombo ha estat el 67.009. En aquesta ocasió la sort s'ha repartit a Sort (on també han caigut dos cinquens premis), Barcelona, Sant Sadurní d'Anoia i Girona. A la resta d'Espanya el número també està molt repartit territorialment, amb afortunats a València, Santa Cruz de Tenerife, Salamanca, Sevilla, Palència, Pontevedra, Lugo (on ha caigut l'altre quart premi i diversos cinquens), Navarra, Múrcia, Granada, la Corunya, Santander, Palma de Mallorca, Àvila i Jaén. 

EL 7.617, EL PRIMER QUART

El primer quart, repartit cap a dos quarts d'onze del matí ha estat el 7.617. La butlleta està dotada amb 200.000 euros la sèrie, és a dir, 20.000 euros el dècim. De moment aquest ha estat un dels premis més repartit de la jornada, ja que ha caigut en nombroses comunitats autònomes.

A Catalunya, les ciutats afortunades han estat Badalona, Barcelona, Lleida, Manresa, Terrassa, Sant Andreu de la Barca, Blanes Roses. En el cas de Catalunya, on més diners ha deixat ha estat a Terrassa, on s'han repartit 200.000 euros. 

A la resta d'Espanya, el número s'ha venut a les administracions de Conca, Bilbao, Lleó, Ourense, Sant Sebastià, Almeria (El Ejido), València (Pobla de Vallbona), Biscaia, Alacant, Jerez de la Frontera, Madrid, Múrcia (Iecla), Biscaia (Barakaldo), Cadis (Chiclana), la Corunya, Cartagena, Guipúscoa, Las Palmas de Gran Canaria, Lugo, Màlaga, Navarra, Pontevedra Albacete. 

Notícies relacionades

En el cas de Jerez, la butlleta guanyadora l'ha venut l'administració del Carrefour de Jerez Norte, que fa tres anys consecutius que reparteix cinquens premis en aquest sorteig. En el cas Cartagena, la caseta del carrer Carmen és el quart any seguit que reparteix sort. 

ES PODRAN COBRAR AQUESTA TARDA

Una de les novetats d'aquest any és que els premis es podran cobrar avui a partir de les 18.00 hores, a diferència dels anys anteriors, que s'havia d'esperar fins al dia 23 per recollir els diners. Es repartiran un total de 2.240 milions d'euros en premis, en un any en què les vendes han augmentat un 4.64%.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.