Protagonista a Prime Video

María Pombo: «Tinc una experiència brutal fregant lavabos. Soc una nena normal, amb uns valors bastant marcats»

«He estat allunyada del meu dia a dia a les xarxes socials, però ha sigut per una bona causa», confessa la reina de les ‘influencers’ de moda i el ‘lifestyle’, feliç amb l’estrena del documental ‘Pombo’, a Amazon Prime Video

María Pombo: «Tinc una experiència brutal fregant lavabos. Soc una nena normal, amb uns valors bastant marcats»

EUROPA PRESS / ÁNGEL DÍAZ BRIÑAS

6
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de mesos sense dir ni piu i amb menys publicacions a Instagram de les que ens té acostumats, María Pombo (Madrid, 1994) està a punt per recuperar el seu lloc de reina de les ‘influencers’ de la moda i el ‘lifestyle’. Amb la sèrie documental ‘Pombo’, que Amazon Prime Video estrena aquest dimecres, 29 de novembre, no només vol compensar als 3,1 milions de fans que segueixen les seves vivències des de fa gairebé una dècada, sinó mostrar també a l’audiència un costat mai abans vist de tota la ‘troupe’ dels Pombo, una de les famílies de creadors de contingut més influents d’Espanya. Així és com es fa un bon salt de les xarxes a les plataformes de ‘streaming’. «És un projecte que em van proposar fa temps, però no acabava de veure-ho si no ho feia amb ells, perquè la meva família és la meva vida, i no m’imagino fer una cosa d’aquestes dimensions sense ells», revela a aquest diari la més popular del clan.

Perquè tot i que la María és la més famosa, les seves germanes, laLucía i la Marta, també sumeixin una bona parròquia, així com el seu marit, Pablo Castellano, els seus cunyats i el seu propi pare, Víctor Pombo, potser el ‘personatge revelació’ d’aquesta producció de Komodo Studio en col·laboració amb Mediaset España, que consta de quatre capítols de 45 minuts cada un. «No puc estar més feliç i orgullosa que s’hi hagin implicat tots tant», diu amb orgull la ‘it girl’.

A la María la superen per poc (uns 300.000 fans més) les seves companyes Marta Díaz i Dulceida, amb documental i un ‘docureality’ estrenats a l’octubre i l’any passat, respectivament, a la mateixa plataforma. De segur que, com a elles, la sèrie augmentarà en centenars de milers els seguidors de qui, amb 19 anys, el 2014, es va fer famosa a les xarxes socials arran de la seva relació amb Álvaro Morata.

Bolcada en Instagram

Tot i que al cap d’un any ho va deixar amb el futbolista del Reial Madrid, i també va penjar la carrera de Turisme i Protocol, la llavors incipient model i habitual d’alfombres vermelles va obrir un blog anomenat ‘Look and fashion’ i un canal de Youtube, avui ja extints. Des d’aleshores s’ha bolcat per complet en Instagram, on ven les seves col·laboracions publicitàries a raó d’entre 5.000 i 7.500 euros, i també triomfa com a empresària, amb la marca de roba juvenil casual Tipi Tent (conjuntament amb la seva germana Marta), i la de «vestits especials» Name The Brand

«Hi veureu personatges més desconeguts, com la meva àvia i els meus pares, i situacions quotidianes que no solem compartir»

Si a través de les xarxes hem viscut els embarassos de dos dels tres fills que espera tenir, el Martín i la Vega, i conegut la seva preocupació quan li van diagnosticar esclerosi múltiple, la mateixa malaltia que té la seva mare, ¿què ens queda per veure a la docusèrie ‘Pombo’? Segons la ‘influencer’, «al final, a les xarxes socials només es veu un percentatge molt petit del nostre dia a dia, i amb aquest projecte, un dels més importants que he portat a terme, ens hem obert molt, hi personatges més desconeguts, com la meva àvia i els meus pares, i situacions quotidianes que no solem compartir».

«Estic molt nerviosa i expectant, per ara no sé si n’hi haurà més temporades. No penso en les crítiques que pugui rebre, només a disfrutar d’aquest moment únic, a veure si al públic li agrada», comenta.

Experta a netejar lavabos

La sèrie, que està plena de quantitat d’escenes de les germanes Pombo de nenes gravades pel seu pare en cintes VHS, es va filmar durant l’últim any. Comença amb la família al complet disfrutant d’unes vacances en comú però en una vila molt distingida a prop d’Agua Amarga, a Almeria. Mengen per esmorzar torrades al costat de la piscina i ‘Vituco’, com anomenen el patriarca, reparteix les tasques del dia abans de sortir tots junts d’excursió, a passar el dia fora. A la María, que llavors estava embarassada de la Vega, li toca la neteja dels lavabos.

«Estic molt nerviosa i expectant, per ara no sé si n’hi haurà més temporades»

Resulta xocant veure que, a qui ha sigut portada glamurosa de diverses revistes, Premi Ídol a la ‘influencer’ de l’any, el 2022, lloc que també li va concedir ‘Forbes’ el 2020, i té una línia de joies amb la firma Agatha París, i el seu propi festival de música, Suavefest, sàpiga fer servir tan bé el bot de desinfectant i l’escombreta. «Tinc una experiència brutal fregant lavabos. Soc una nena normal, d’una família normal, amb uns valors bastant marcats, i crec que és per això que hi ha gent que se sent molt identificada amb mi», insisteix diverses vegades.

Més que acostumada als focus –el seu casament, el 2019, va ser el primer d’una ‘influencer’ retransmès en ‘streaming’ (per ‘¡Hola!’) i es recorda sobretot perquè just abans del moment ‘sí, vull’ va sonar l’himne nacional, «l’habitual», va comentar, en els casaments del seu entorn–, també ha participat en programes de tele com ‘Mask singer’ i ‘El desafío’. No obstant, sembla no ser l’única amb aquest do, ja que, avisa, el seu pare també «sembla haver nascut per a això» (‘Papín’, com també l’anomenen a casa, no es talla deixant anar renecs o fent bromes de «pets»).

Amics famosos

«Veureu la realitat de la meva vida, amics que són ‘influencers’ i molta gent que no ho és. Per a nosaltres era fonamental que fos 100% real i la realitat és aquesta, que no sempre estem envoltats de gent famosa», comenta la María. Com ella, el seu pare també coneix l’èxit, ja que després de deixar una exitosa carrera en el món de la publicitat, des de fa uns anys regenta un famós restaurant de cuina mediterrània, Camino Food & Drinks, ubicat al costat del Paseo de la Castellana i molt a prop del Bernabéu, i que, gràcies en part a la seva filla petita, s’ha convertit en un dels més freqüentats pels famosos.

«Hi podreu veure alguns dels nostres grans amics, com Marc i Àlex Márquez», explica la ‘influencer’, fan al seu torn de ‘realities’ com el seu protagonitzats per Tamara Falcó, Georgina Rodríguez o Chiara Ferragni. «El de ‘Los Ferragnez’ m’agrada especialment perquè no tenen por de mostrar la realitat del seu dia a dia amb les seves discussions, tot i que després s’adorin», observa la creadora de contingut, ja que la seva sèrie també té aquestes dosis de drama i morbo.

«Rialles i plors»

Notícies relacionades

Queda en suspens si hi sortirà l’embolic que suposadament va tenir Pablo Castellano amb Laura Matamoros quan aquest va començar a sortir amb la María, però el guió dels ‘Pombo’ segur que inclou «rialles, plors i confessions» i fins i tot «misèries i problemes».

El millor d’aquesta experiència, diu la María, «han sigut els viatges en família on ens hem oblidat que hi havia càmeres». ¿I el més pesat? «Les hores de gravació, perquè m’han fet estar una mica més allunyada del meu dia a dia a les xarxes socials, i els meus seguidors ho han notat, però crec que ha sigut per una bona causa», somriu.