1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La revista ‘Vogue’, considerada per molts com la ‘bíblia’ de la moda, ja ha coronat Elionor i es pregunta en un article de la seva edició internacional si la Princesa d’Astúries «¿Serà la ‘royal’ més estimada des de Kate Middleton?», després de la seva posada en escena en la jura de la Constitució, i els afalacs rebuts per la premsa internacional (la BBC va destacar «l’enorme ovació» de gairebé quatre minuts que va rebre al Congrés dels Diputats dimarts, mentre que a l’altre costat del bassal, el ‘Washington Post’ va explicar que l’hereva és un «fenomen social» i representa com ningú la renovació i actualització de la monarquia en els temps que corren.

«Aparicions glamuroses»

Elise Taylor, per la seva banda, escriu a l’edició nord-americana de ‘Vogue’ el següent: «Al setembre, la Casa Reial va compartir una foto d’ella amb l’uniforme complet, fotografiant-se amb els seus companys de classe. I a l’octubre va presentar la cerimònia dels premis Princesa d’Astúries amb un parell d’arracades Bulgari. Amb aquestes noves aparicions sonades i fins i tot glamuroses, la premsa espanyola ha informat que el país té un atac d’Elionormania».

«Esperança»

La periodista després assenyala que «per a un país dividit per la monarquia, l’entrada d’Elionor en el centre d’atenció pot ser l’única esperança per al seu futur».

Arribats a aquest punt, l’article recorda el cas de ‘renovació generacional’ i el cop d’aire pur que va suposar l’arribada dels «joves i elegants prínceps Guillem i Kate Middleton».

Popularitat de Kate

Segons l’especialista, els avui prínceps de Gal·les «van ajudar a impulsar la popularitat de la reialesa britànica».

Notícies relacionades

I així ho va reflectir una enquesta de l’empresa global de dades i opinió pública YouGov publicada el 2023, en la qual Middleton apareixia com la segona ‘royal’ més popular després de la difuntareina Isabel II, mentre que el seu hereu, el rei Carles IIIn’ocupava el sisè lloc.

«Sembla que Elionor podria estabilitzar la seva pròpia família amb un passat ple d’escàndols. Ella és [...] una reina en potència», conclou el text.