‘Make-up’ motomami

Rosalía revela el truc (i tots els productes que es posa) per aconseguir uns llavis extracarnosos

Rosalía revela el truc (i tots els productes que es posa) per aconseguir uns llavis extracarnosos

INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Rosalía és fan del ‘clean look’, el maquillatge ‘bona cara’ o ‘cara rentada’. Anar maquillada però que no ho sembli gaire. Ella mateixa ho ha explicat en diversos tutorials que ha gravat per a una coneguda revista de moda. «Vaig començar a maquillar-me quan tenia 13 anys. Sempre em va agradar molt el maquillatge», va explicar a ‘Vogue’, on té dos vídeos amb els seus consells ‘beauty’: una rutina de bellesa de 21 passos (de l’ús del gua sha per preparar la pell a la brillantina Giorgi per a les celles) o un ‘make up’ lleugeret en tons roses.

Però si hi ha una cosa que no ‘perdona’ la diva catalana és portar ben maquillats els llavis. Els seus són carnosos de natural, però encara els sublima més amb el maquillatge que s’aplica.

La usuària de TikTok Bea de Olives pujava fa cinc dies un vídeo implorant que algú li expliqués com es maquilla els llavis Rosalía, perquè li encanten. «És una cosa que m’obsessiona des de fa anys –diu la jove de Barcelona–, sobre tot des del seu últim ‘tour’ [el de ‘Motomami’]. I és que té uns llavis impecables sempre, i jo vull saber què s’hi posa».

«Necessito aquest ‘lip combo’; el necessito», explica la noia, a qui li criden molt l’atenció les fotos que ha vist de Rosalía, a la platja o al riu, «que no porta maquillatge, però sí que es fa els llavis... ¡i li queda espectacular!». «Si algú ho sap, sisplau, que ho digui, que ho busco des de fa un munt de mesos», implora.

El ‘lip combo’

El que segur que no esperava la Bea és que entre les respostes al seu vídeo hi hagués la de la mateixa Rosalía, que a més li fa una llista, un per un, de tots els productes que utilitza per tenir aquests resultats:

"Hola cari, es cold brew de nyx + earth dust d byredo + benetint en el interior + cualquier gloss que te guste y todo bien 'blendeado' [barrejat]", contesta Rosalía.

El primer producte és un perfilador de llavis de Nyx, i el to que utilitza Rosalía és el Cold Brew, una xocolata fosca, per a més senyals, el número 55 (que costa 4,50 euros).

A continuació, Rosalía s’aplica un pintallavis de la firma Byredo, en un to ‘pols de terra’, un ‘nude’ «pàl·lid amb un matís groc. Un acabat setinat per reflectir la llum i ampliar el color», afirmen a la seva pàgina web. ¿El seu preu? 45 euros.

Després, un clàssic de Benefit, el Benetint, que Rosalía aplica a l’interior dels llavis. Es tracta d’una fórmula líquida de «coloret líquid de pètal de rosa original que acoloreix les galtes i els llavis amb total transparència durant hores i resisteix tots els petons». Costa 41,99 euros.

Notícies relacionades

Per finalitzar, l’artista aconsella que cadascú utilitzi el ‘gloss’ que més li agradi... i que es barregin bé tots els productes.

La ‘tiktoker’ dona fe dels bons resultats de la fórmula-Rosalía en un vídeo posterior on ella mateixa llueix uns llavis ‘motomamis’.

@beadeolives El mejor lip combo by La Rosalía!!!! Lo mucho que me gusta es una cosa…⭐️ #lipcombo #lipcombotutorial #lips #lipstick #rosalia #larosalia ♬ LLYLM - ROSALÍA