Nous detalls sobre com i quan van trencar Rosalía i Rauw Alejandro

INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja fa dues setmanes que la ruptura entre Rosalía i Rauw Alejandro va quedar confirmada després del comunicat que va publicar el reggaetoner porto-riqueny en les seves xarxes socials. Va ser el colofó al rum-rum que perseguia la parella des de feia un temps, sobretot des que la diva catalana va compartir una sospitosa foto amb llàgrimes als ulls. Però els detalls de la cronologia d’aquest fracàs amorós dels músics no acabaven de quadrar. D’una banda, el cantant de ‘Saturn’ va assegurar que havien trencat feia dos mesos, però, en el festival Primavera Sound, la cantant va enviar des de l’escenari, a principis de juny, un missatge molt romàntic per al seu xicot.

«Et trobo a faltar. Baby, tant de bo fossis aquí amb mi. T’estimo». Aquest va ser el missatge que Rosalía va dir a càmera en el seu concert, tot i que sense micròfon, però gesticulant, com es pot veure en aquest vídeo.

A més, un mes abans Rosalía havia parlat sobre detalls del seu casament en la seva entrevista a ‘El hormiguero’ (Antena 3).

Ella pren la decisió

Ara, han sortit a la llum nous detalls de com i quan va acabar aquesta bonica història d’amor. Els ha revelat la periodista Letizia Requejo a ‘El programa de verano’ (Tele 5). «S’ha parlat molt d’aquesta ruptura, però la pregunta és quan i on», començava el seu discurs. «La decisió la pren Rosalía a finals del mes de juny», continua. Una data en la qual ella era a Barcelona, i ell, a Puerto Rico.

Sense entrar en si hi ha hagut o no infidelitat amb la model colombiana Valeria Duque, Requejo ha explicat: «Ella li truca i li diu: ‘Com que has de fer un viatge a París, abans d’anar fins a França, passa per Barcelona’». Després d’aquesta conversa, Rosalía i Rauw Alejandro «es reuneixen al pis que compartien a Barcelona i ella li comunica la decisió de trencar el seu compromís i de finalitzar aquesta relació».

Última vegada junts

Tots dos han pres camins separats, des d’aquella última vegada que es van trobar sota el mateix sostre del pis de l’edifici de Casa Burés, on recentment ha tornat Rosalía a recollir les seves coses. «Ella, acompanyada per la seva germana [Pili], va a aquest edifici per recollir els estris personals de la parella. I reenviar-li a ell els seus, i ella quedar-se amb els seus», ha apuntalat Pepe del Real en aquest mateix programa de Mediaset.

A Miami, cada un per la seva banda

Notícies relacionades

Requejo, a més, ha aportat nous detalls sobre el parador actual dels artistes i exnòvios. Casualment, tots dos estan ara mateix a la mateixa ciutat: Miami. «Rosalía fa uns dies va decidir marxar cap a Miami. I Rauw Alejandro també és a Miami. Però, de moment, no s’ha produït cap trobada entre ells», ha aclarit.

«Els plans d’ella són tancar-se a l’estudi, i tot i que sigui un dol, ella ha donat carpetada», ha sentenciat la periodista.

Temes:

Rosalía