Setmana de la Moda de París

Carlota Casiraghi debuta com a model de Chanel a l’estil Bianca Jagger a Studio 54, muntada a cavall

La filla de Carolina de Mónaco també mostra els seus dots per a l’equitació en el ‘fashion film’ que ha llançat la casa d’alta costura de la qual és ambaixadora des de finals del 2019

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fins ara no s’havia fet una entrada tan triomfal a cavall des que Bianca Jagger va entrar pujada en un corser blanc a la mítica Studio 54 per celebrar el seu aniversari, a meitat dels 70. Celebritats com Halston, Minelli o Warhol se citaven cada nit entre quantitats ingents de drogues i alcohol, i es jugaven a veure qui pujava el llistó encara més alt. Després de baixar Bianca, es diu que va pujar a l’equí una model despullada i es va passejar així pel temple del vici.

I, com que es va escampar l’exemple, per a l’aniversari de Dolly Parton van portar un parell de vaques, i altres vegades, fins i tot lleopards i lleons. 

Tot això ve a tomb perquè Chanel ha volgut emular aquell gran moment de la història de la moda i la gresca en plena Setmana de la Moda de París, pujant aquesta vegada Carlota Casiraghi, la seva ambaixadora oficial des de finals del 2019, a un altre cavall (negre), per inaugurar la seva desfilada d’Alta Costura.

La filla de Carolina de Mónaco ha ofert un espectacle inèdit a la cita ‘fashion’ francesa, perfectament equipada en un impecable –i pudorós– vestit, com manen els cànons. No li faltava ni el casc. Ni el gest aristocràtic.

La també amazona, de 35 anys, ja havia protagonitzat per a la casa diferents campanyes publicitàries i el ‘fashion film’ amb el qual Chanel va avançar aquest dilluns algunes peces de la seva passarel·la d’aquest dimarts, però mai abans la jove havia participat o pujat a una passarel·la.

Notícies relacionades

Vestida amb un vestit d’hípica blau marí de Chanel, amb la jaqueta de tweed típica de la firma (coll rodó i botons de pedreria), la princesa monegasca Casiraghi ha obert el passi per a la primavera-estiu 2022 al compàs d’una composició original del músic Sébastien Tellier. Va sortir a saludar al final al costat de la dissenyadora Virginie Viard i l’artista contemporani francès Xavier Veilhan, creador del decorat erigit davant la Torre Eiffel.

La jove va fusionar aquest dimarts en un mateix acte dues de les seves passions: l’hípica, esport que practica des de petita, i la moda, que l’ha portat a protagonitzar campanyes per a altres cases de renom, com Gucci.