Mr. Espanya 2017 ingressa a la presó després de matar el seu pare a punyalades a Madrid

La germana de Vicente Hernández, que patia un trastorn psicòtic agut bipolar i s'havia intentat suïcidar, explica per carta que «el meu pare pretenia evitar el que mai hauria pogut suportar: perdre el seu fill de l'ànima»

zentauroepp53968493 mister espaa 2017200702201649

zentauroepp53968493 mister espaa 2017200702201649

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Jutjat d’Instrucció número 11 de Madrid ha decretat aquest dimarts l’ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança de Vicente Hernández Rodríguez, el jove de 25 anys que el 21 de juny passat va matar el seu pare a punyalades a Madrid, segons han informat fonts jurídiques.

El jove, que va ser nomenat Míster Espanya Pacific World el 2017, ja compleix presó provisional per un presumpte delicte d’homicidi. L’arrestat, segons consta en l’atestat policial, es va abraonar sobre el seu pare durant una baralla familiar i li va fer diferents talls amb un ganivet, un d’ells molt profund al coll.

Hernández va ser detingut després de degollar el seu progenitor al número 8 del carrer Gaztambide, al districte madrileny de Chamberí.

Va caure a terra i no es va aixecar

Una veïna, testimoni de l’aldarull, va avisar els serveis d’emergència després de veure la baralla per una finestra i que la víctima, que havia caigut a terra, no s’aixecava, segons han explicat a Europa Press fonts d’Emergències 112 Comunitat de Madrid.

Quan els serveis d’emergència van arribar al lloc dels fets, els sanitaris van trobar un home de 58 anys conscient estirat a terra i que tenia diverses ferides al coll, fetes per arma blanca. El pare del jove, pel que sembla, hauria intentat evitar que el seu fill s’autolesionés i hauria mort víctima de les ferides propiciades durant la baralla.

Trastorn psicòtic agut bipolar

Segons recullen les diligències, Hernández havia patit un brot psicòtic i afirmava que el seu progenitor havia intentat atacar-lo perquè «el dimoni el tenia posseït». El model patia un trastorn psicòtic agut bipolar, una malaltia contra la qual lluitava i que anteriorment l’havia portat a intentar suïcidar-se.

El model va ser traslladat directament a l’Hospital Clínic San Carlos, on el van sedar. Posteriorment va ser avaluat psicològicament pels facultatius i va quedar ingressat, sota custòdia policial, a l’àrea psiquiàtrica de l’Hospital Central de la Defensa Gómez Ulla de Madrid fins dimarts, quan va ingressar a presó provisional, comunicada i sense fiança, per ordre del jutge.

Carta de la germana bessona del Vicente

Notícies relacionades

La germana bessona del presumpte assassí, i fill de la víctima, ha escrit una carta en què demana respecte i assegura que tots dos mantenien una excel·lent relació. La jove qualifica els fets com «un accident per amor». «Amb aquest missatge vull aclarir que el que va passar va ser un accident, un accident per amor. Tots dos s’estimaven amb bogeria i el meu pare pretenia evitar el que mai hauria pogut suportar: perdre el seu fill de l’ànima», apunta.

«El meu germà és la millor persona que he conegut en la meva vida, el meu bessó, la meva mitja taronja, a qui estimo més que a la meva pròpia vida. Per això, escric això entre llàgrimes, perquè em sembla una injustícia que la gent etiqueti, inventi, jutgi i digui la quantitat de barbaritats que s’han dit sobre el meu germà, quan ningú, excepte la meva família, coneix la veritat,» assegura la jove en la missiva.

Temes:

Assassinats