dimarts, a la Sexta

Un viatge 'màgic' a Nova York conquista l'audiència del programa de Buenafuente

L'il·lusionista Antonio Díaz deixa bocabadats els espectadors a l'aparèixer a l'instant a l'altre costat de l'Atlàntic amb objectes de presents al plató

Antonio Díaz Vull teletransportar-me ara mateix a Nova York, en el programa de Buenafuente ’En el aire. / LA SEXTA / Youtube

1
Es llegeix en minuts
MARTA SALA / Barcelona

El mag espanyol Antonio Díaz s'ha superat. L'artista es va teletransportar en directe dimarts passat a la nit, ni més ni menys que fins a la ciutat de Nova York. ¿Els seus testimonis? Andreu BuenafuenteBerto Romero i milers de persones que l'estaven veient en aquell moment. Va ser en el programa de La Sexta 'En el aire'La Sexta, on aquest il·lusionista va decidir fer una cosa molt gran.

Un truc digne del gran mag David Copperfiel. Un xou que va deixar bocabadats tots els assistents del programa. Díaz, un dels millors mags d'Espanya, va començar l'espectacle amb la frase: "Em vull teletransportar ara mateix a Nova York". Els periodistes i col·laboradors del públic, estranys als trucs de l'il·lusionista, van acabar estupefactes paint el que havia passat en directe al plató: el mag era a Times Square en aquell instant precís.

Notícies relacionades

Abans del gran moment, Díaz va demanar la col·laboració de persones del públic, escollides totes a l'atzar. A cadascuna li demanava una cosa: que li digués un menjar, una paraula, que li donés un objecte personal i fins i tot un mòbil. Aquests detalls que més tard va utilitzar en la seva aparent teletransportació van ser la clau perquè els espectadors gairebé creguessin que havia fet un viatge fugaç a Nova York.

Carrera professional

Díaz va començar a fer trucs de màgia quan tenia tot just quatre anys. "De petit vaig veure volar Copperfield i somiava fer-ho algun dia", afirma en una entrevista l'il·lusionista. Ara, als 28 anys, és un dels mags més reconeguts d'Espanya. El 2008 ja va rebre el Premio Nacional de Mágia i, des del novembre del 2013 presenta un programa al canal Discovery Max anomenat 'Mago Pop'.