Aquestes són les cinc fantasies sexuals amb què somien les catalanes

Tot i que només es produeixin a la ment, les fantasies sexuals ajuden a sortir de la rutina i experimentar noves sensacions, sobretot a l’estiu

Aquestes són les cinc fantasies sexuals amb què somien les catalanes

LELO

4
Es llegeix en minuts

La imaginació i el sexe són una combinació explosiva. Trobades en públic, mantenir relacions amb persones estranyes o del passat, utilitzar joguines eròtiques o disfrutar de l’autoplaer... L’estiu és la millor època per deixar volar la imaginació i deixar-se portar per les fantasies sexuals.

Però, ¿què és una fantasia sexual? Doncs molt simple. Es tracta d’una representació mental en què imaginem o evoquem pràctiques sexuals que ens provoquen excitació i que, normalment, trenquen amb la rutina. En el fons, les fantasies són una extensió més de la nostra sexualitat i no tenen límit perquè són part de la imaginació. Una de les pràctiques més sexuals que existeixen. Però si alguna cosa té la imaginació que li dona avantatge respecte a la realitat, és la inexistència de tabús. No hi ha límits.

Les fantasies sexuals són un estímul molt positiu que ajuda a conèixer-se més en profunditat i visualitzar els nostres propis desitjos. En el cas de les parelles, si estan consensuades, és una cosa que pot millorar l’activitat sexual.

Tothom té fantasies sexuals i pràcticament no hi ha distincions de gènere, tot i que amb matisos. Les dones recorrem més a la imaginació, però ens distingeix l’enriquiment de les imatges de manera més detallada i el fet de centrar-nos en altres elements més sensorials, com l’olfacte i el tacte.

LELO, la marca especialitzada en benestar sexual, ha consultat diferents dones sobre les seves fantasies sexuals més recurrents, i això és el que ens han explicat. ¿En trobes a faltar alguna?

Les fantasies sexuals més comunes de les dones

Les fantasies sexuals més comunes de les dones1. Sexe amb desconeguts

1. Sexe amb desconegutsEl sexe amb una persona desconeguda a qui no tornar a veure mai més és una de les fantasies que ens passen pel cap per les seves altes dosis de morbo i misteri. Tenir relacions amb una persona diferent de la nostra parella resulta estimulant, perquè ens permet adoptar un rol diferent. Sexe sense lligams ni prejudicis, la combinació perfecta.

2. Practicar un trio

2. Practicar un trio¿Sabies que les dones estan més obertes a explorar la bisexualitat? El trio dona-home-dona és una de les pràctiques més desitjades. Es tracta d’una fantasia molt comuna, tant en homes com en dones, i que ofereix múltiples combinacions. Independentment de l’orientació sexual, el més important és deixar-se portar i passar-s’ho bé amb la resta d’implicats.

3. Sexe en públic

3. Sexe en públic¿Has fantasiejat amb tenir sexe en algun lloc públic? Sí, el lloc també importa. A l’estiu, una de les fantasies més desitjades és tenir relacions a la platja, dins de l’aigua i amb el so de les onades de fons.

Ascensors, portals mal il·luminats, aparcaments, la taula del despatx a l’oficina, emprovadors de roba, cines o banys públics de restaurants, trens o avions... Són els favorits de l’«aquí t’agafo aquí et mato». La fantasia es trasllada a llocs més accessibles, tot i que menys idíl·lics. Qualsevol lloc és bo per sortir de la rutina del dormitori. L’única condició per fer-ho més excitant és que sigui un lloc públic i que hi hagi el risc de ser descobert o vist per altres.

El risc dona morbo i produeix un augment de la dopamina, un neurotransmissor que processa les emocions positives. Moltes dones també han fantasiejat amb donar-se amor propi en llocs públics amb joguines sexuals. Potser, ser descobertes disfrutant mentre arriben a orgasmes dobles amb ENIGMA™ Cruise, el massatjador sònic que estimula el clítoris suaument i, de manera simultània, el punt G.

4. Submissió i dominació

4. Submissió i dominacióUna pràctica que, consensuada i amb consentiment, és d’allò més agradable. Cada vegada més dones fantasiegen amb la possibilitat de dominar o ser dominades al llit. Malgrat el tabú, és un dels desitjos sexuals més comuns i, afortunadament, cada vegada està més normalitzat com a pràctica sexual.

Un altre clàssic d’aquest tipus de fantasies de poder i dominació és la diferència d’edat i la relació mestre/alumne. Tenir sexe amb algú més jove i ingenu, amb tot per aprendre i a qui poder ensenyar-lo o aprendre nosaltres mateixes d’algú més gran i experimentat, és de les coses més sexis que existeixen.

Si t’agrada que la teva parella agafi el control, no pots deixar de provar IDA™ Wave, el nou massatjador doble de LELO amb comandament a distància que estimula el clítoris i el punt G de manera simultània. Amb ell viuràs una autèntica experiència «sense mans» mentre arribes als orgasmes més intensos.

5. Sexe teledirigit

5. Sexe teledirigitHi ha una pràctica sexual cada vegada més comuna: el ‘teledidonic’ o tenir sexe amb joguines eròtiques controlades a distància. Per a això, LELO recomana provar el millor vibrador per utilitzar en parella, TIANI™ DUO, amb motors dobles que funcionen de manera simultània i ofereixen estimulació intensa per dins i per fora. El braç intern, més prim, vibra i simula els punts de plaer de la vagina que arriben fins al penis durant la penetració. Alhora, la part exterior del braç estimula el clítoris per obtenir el màxim plaer mentre envia agradables ones de vibració cap al penis.

Notícies relacionades

Potent i agradable, el comandament a distància d’aquest petit vibrador permet seleccionar la intensitat i arribar a orgasmes sincronitzats, controlant les vibracions mentre es fa l’amor.

Ai... ¡Com molen les fantasies sexuals! N’hi ha per a tothom, tot i que la majoria són molt comunes. El més semblant que tenen totes és, en efecte, allunyar-se de la rutina i donar curs a aquests desitjos més ocults que tots tenim al cap. Aprofita l’estiu i compleix les teves fantasies.