Sexualitat

¿Quant temps fa que no tens un bon orgasme?

El plaer i el benestar personal no haurien de tenir gènere, per això cal trencar tabús i col·locar el plaer de la dona al lloc que li correspon.

¿Quant temps fa que no tens un bon orgasme?

LELO

5
Es llegeix en minuts

Termes que marquen la diferència de gènere com la bretxa salarial o la digital són ja extensament coneguts. En el camp del plaer i, concretament, en les parelles heterosexuals, les dones experimenten una quantitat abismalment menor d’orgasmes durant les relacions sexuals que els homes. La bretxa de l’orgasme, com es coneix aquest fenomen, està relacionada amb «la nostra ignorància cultural sobre el clítoris», assegura la sexòloga Laurie Mintz.

Segons una enquesta de LELO, la reconeguda marca sueca de joguines eròtiques especialitzada en el benestar sexual, un 60% de les espanyoles ha fingit un orgasme. El principal motiu (35%) és que l’altra persona no se senti malament, seguida per una falta de plaer i acabar ràpid (22%) o evitar que l’altra persona no se senti desitjada (20%).

Per arribar a l’orgasme no és necessari comptar amb una altra persona. L’autoconeixement és clau i la millor recepta és recórrer a la masturbació i utilitzar joguines sexuals.

L’estimulació del clítoris, clau per arribar a l’orgasme

L’estimulació del clítoris, clau per arribar a l’orgasmeL’estimulació dels més de 8.500 acabaments nerviosos del clítoris, l’únic òrgan de l’anatomia humana que té com a únic propòsit proporcionar plaer, és un factor clau perquè les dones aconsegueixin arribar a l’orgasme, ja que només el 18% ho aconsegueixen únicament a través de la penetració. Gairebé el 80% arriben amb més freqüència al clímax si s’autoestimulen que mantenint relacions de parella. A més, la meitat experimenten orgasmes múltiples només quan es masturben.

Històricament, el clímax femení s’ha deixat en un segon pla en favor del plaer masculí. El sexe amb penetració ha sigut l’eix de les relacions heterosexuals, amb poca o cap atenció al clítoris. Segons l’enquesta de LELO el 46% dels homes sempre arriben a l’orgasme al mantenir relacions amb una altra persona, una xifra que es redueix al 20% en el cas de les dones. I en moltes ocasions, afirmen, és perquè no se’ls estimula com a elles els agrada.

Trencant la bretxa de l’orgasme: ¡masturba’t, dona!

Trencant la bretxa de l’orgasme: ¡masturba’t, dona!Mentre el 95% dels homes es masturben, només un 60% de les dones ho fan. ¿Per què passa això? ¿Potser no ens agrada disfrutar del nostre cos? ¿O potser els prejudicis existents i la pressió social han generat un tabú sobre el plaer femení i aquesta fórmula en concret?

Les dones que es masturben aconsegueixen arribar millor a l’orgasme (un 74% ho fan amb l’autoestimulació, davant el 46% que ho aconsegueixen mantenint relacions sexuals).

«La capacitat de les dones per experimentar orgasmes és molt superior a la del gènere masculí. No obstant, el pudor a conèixer el propi plaer i les pressions socials fan que l’orgasme femení continuï sent un gran desconegut tant per a homes com per a dones», assenyala Adriana Di Ippolito, responsable de comunicació de LELO a Espanya.

Ja és hora d’acabar amb totes aquestes pors. La millor manera de tancar la bretxa de l’orgasme és parlant-ne, sense vergonya ni prejudicis. Parlar amb els amics, amb la parella. I, sobretot, masturbar-se. El benestar sexual és una part fonamental del benestar general, així que ja ho sabeu, noies, ¡cal posar-s’hi i agafar les regnes del nostre propi plaer! I no hi ha millor manera de fer-ho que divertint-se amb joguines sexuals.

Les joguines eròtiques, el millor company de jocs

Les joguines eròtiques, el millor company de jocsMasturbar-se habitualment augmenta el coneixement del cos i la possibilitat d’arribar a orgasmes de forma més natural i freqüent. El 83% de les dones que han utilitzat una joguina sexual afirmen que han aconseguit orgasmes més intensos que amb la penetració i l’estimulació manual. Masturbar-se és com qualsevol altra rutina, requereix pràctica i suor, ¡però és molt més agradable que anar al gimnàs!

El plaer és una cosa molt personal i LELO vol que el conquereixis amb les teves pròpies mans, oferint alguns dels dissenys més icònics del mercat actual. No hi ha millor manera d’arribar a l’orgasme que amb un clàssic entre els clàssics de LELO, SONA™ 2 Cruise, el succionador de clítoris més venut de la marca a Espanya. Aquest massatjador estimula tot el clítoris, fins i tot les parts que no estan a la vista amb agradables ones sòniques en lloc de vibracions convencionals, cosa que ofereix un nou tipus d’orgasme que ha revolucionat per complet el plaer femení.

Aquest mes d’octubre, LELO celebra l’aniversari de SONA™ 2 Cruise i vol commemorar-lo amb ofertes de fins al 25% de descompte i reunint tots els productes de la gamma SenSonic, ¡quants més s’uneixin a la festa millor! Les aficionades a les relacions sexuals a ritme lent disfrutaran de SILA™ i els seus vuit patrons de vibració amb intensitats diferents per anar arribant al clímax a poc a poc. Les més curioses i experimentades poden aventurar-se per nous camins del plaer amb ENIGMA™, l’estimulador de clítoris i punt G dissenyat per arribar a dos tipus clímaxs diferents.

Notícies relacionades

Ells també es poden unir a la festa amb F1S™ V2, un massatjador de penis amb dos potents motors, perfecte per complir totes les fantasies sexuals que se li poden ocórrer a un home. Gràcies al seu ús freqüent, les vostres relacions sexuals duraran més i el plaer de tots dos es multiplicarà. I és que és important conèixer primer el mateix cos per disfrutar després en les relacions amb la parella.

Ja sigui com a company per a la masturbació o com a complement en les relacions de parella. Siguis novella o experimentada. Ho facis fort o suau... la bretxa de l’orgasme es tanca a base de plaer. Aprèn a escoltar i sentir el cos. L’única manera correcta d’arribar a l’orgasme és la teva i un no s’ha d’obsessionar a arribar-hi, tan sols relaxar-se i deixar-se portar. I mentrestant, a disfrutar del camí.