Un culebró real

¿Qui són els protagonistes del 'cas Mainat'?

mainat

mainat

1
Es llegeix en minuts
Rafael Tapounet

No hi ha culebró d’èxit sense un repartiment més o menys carismàtic. De l’elenc del batejat com a ‘cas Mainat’, el menys que es pot dir és que és variat i singular. Aquests són els principals protagonistes de la història que ha mantingut en suspens Espanya durant tota la setmana.

JOSEP MARIA MAINATEl productor milionari

Nascut i criat en una humil família de Canet de Mar que vivia de l’agricultura, Mainat va conèixer l’èxit de la mà de La Trinca i els diners de la mà de Gestmusic. Apassionat de la ciència i la tecnologia i obsessionat amb les teràpies de rejoveniment, assegura tenir una edat biològica de 40 anys. Està a punt de complir els 74.

ÁNGELA DOBROWOLSKILa jove esposa

A aquesta dona nascuda a Berlín fa 37 anys, filla de pare alemany i mare espanyola, li ha correspost el paper de ‘femme fatale’ en aquest sòrdid drama. Va conèixer Mainat a Suïssa, a una clínica del benestar (sense saber qui era, assegura), i es va casar amb ell el 2012. L’entorn del productor li atribueix una personalitat inestable i addictiva.

POL MAINATEl fill recelós

Fill gran de l’excantant, fruit de la llarga relació que va mantenir amb l’actriu Rosa Maria Sardà, recentment morta, ha sigut soci del seu pare en diverses aventures empresarials. Va ser ell que va presentar la primera denúncia contra Dobrowolski, amb qui manté una pèssima relació. Hi ha qui li atribueix algunes de les filtracions dels últims dies.

ALINKAL’enigmàtica russa

Ciutadana russa («tàrtara», precisa ella) que va saltar a la fama (i als platós de Telecinco) quan va aparèixer cridant davant les càmeres a la porta dels Mainat i es va presentar com l’exnòvia d’un veneçolà a qui presumptament l’Ángela va contractar com a ‘escort’. De la seva boca han sortit algunes de les més sòrdides acusacions contra l’encara dona del productor.

Notícies relacionades

OLGA TUBAUL’advocada discreta

En els últims mesos, aquesta advocada penalista nascuda a París el 1961 i aficionada a nedar en mar obert s’ha hagut d’enfrontar, molt a desgrat seu, a l’onatge de l’atenció mediàtica per dos assumptes d’indubtable calat: la defensa de l’exmajor dels Mossos Josep Lluís Trapero i el cas de Mainat, a qui representa amb summa discreció. O això intenta.