Fer soroll

Xavi, el Madrid i els àrbitres

1
Es llegeix en minuts
Xavi, el Madrid i els àrbitres

FCBARCELONA

Quan semblava que la Lliga se li escapava definitivament, quan el Betis estava a un pas de remuntar, quan gairebé tothom ja s’ensumava el drama… Va el Barça, un equip capaç del millor i el pitjor aquest any, i torna a endollar-se al campionat. Quina victòria, quant patiment davant un Betis amb un Isco imperial. Però, compte, ¿com és possible que t’empatin amb un avantatge de dos gols? Cal prendre’n nota. Si el Barça vol aspirar a algun títol ha de ser més consistent, més fiable, sobretot en defensa.

Els culers arribaven al partit incendiats per l’actuació arbitral del Bernabéu. Creuen que avui haurien d’estar a només quatre punts del Reial Madrid. Tant, que després del partit Xavi va parlar tant com no ho recordo. Insinua que la Lliga està adulterada. "Hi ha coses que no controlem. S’ha vist arreu del món. Ja ho vaig dir a Getafe, que hi havia coses que no em quadraven". Tremend.

Notícies relacionades

Per cert, Xavi, els millors han de jugar sempre. Va haver de ser João Félix el que salvés els mobles, el que marqués un golàs a l’abast de pocs jugadors. Va sortir en el minut 81 per fer el 2-3 amb un cop d’exterior absolutament brutal.

El que fa l’estat anímic en el futbol i en la vida. El vestidor del Barça estava enfonsat, Xavi discutit per tots i Laporta patint el que no està escrit. L’eliminació del Madrid a la Copa ho ha canviat tot. També el que va passar ahir al Bernabéu. El Barça torna a creure-hi i, gairebé el més important, afronta el que ve amb ràbia. Amb molta ràbia. Ens divertirem.

Temes:

Betis