Hàbits saludables

Tornada a la rutina: un espai per disfrutar de l’esport amb tota la família

David Lloyd Club Turó ofereix una de les millors instal·lacions de Barcelona, on, a més, es pot disfrutar d’una vida social activa

Les seves escoles esportives ajuden a desenvolupar hàbits esportius saludables als més petits de la casa

Els experts recomanen realitzar exercici físic tres vegades a la setmana

Els experts recomanen realitzar exercici físic tres vegades a la setmana / David Lloyd Club Turó

4
Es llegeix en minuts

Segons les dades de l’última Enquesta d’Hàbits Esportius del Ministeri de Cultura i Esport, la pràctica esportiva s’ha incrementat un 6% entre l’any 2015 i el 2020 a Espanya, arribant ja al 59,6% de la població. Aquesta dada, que no deixa de créixer, no és cap misteri. L’esport sempre ha sigut un dels millors remeis per combatre la rutina, l’estrès i per portar un estil de vida saludable. Practicar-ne tres vegades per setmana és l’ideal recomanat pels experts per mantenir-se en forma i encarar la tornada al treball. Tot i així, les obligacions diàries i familiars poden dificultar, en moltes ocasions, la possibilitat de practicar esport. Portar els nens a extraescolars, on deixar-los mentre ens exercitem... són només algunes de les situacions que poden convertir-se en un veritable maldecap.

En aquest sentit, el millor és trobar un centre esportiu que ofereixi el màxim d’activitats i que pugui acollir, també, els membres més petits de la família. Situat a la zona alta de Barcelona, David Lloyd Club Turó compta amb una de les millors instal·lacions esportives de la ciutat. 12 pistes de tennis, 12 de pàdel, 2 piscines, una zona de spa, diferents zones d’entrenament i un espai dedicat per als més petits de la casa, el Kids Club.

«David Lloyd Clubs ofereix un ampli rang d’activitats perquè els nens aprenguin divertint-se de manera sana i saludable», asseguren des del club esportiu. A més de les diferents activitats esportives per als més petits de la casa, s’ofereix un servei d’escola bressol perquè els pares puguin disfrutar de l’esport, i també esdeveniments i festes infantils.

ESCOLES ESPORTIVES DE CLUB TURÓ

Practicar esport en la infància és essencial per poder aconseguir un desenvolupament físic i emocional òptim. Segons les últimes dades de l’estudi Aladino, 4 de cada 10 nens d’entre sis i nou anys tenen un pes superior a què li tocaria. Inculcar hàbits saludables en les primeres etapes de la vida pot evitar problemes com l’obesitat, corregir defectes físics i, també, millorar la seva socialització i altres aspectes de la seva personalitat. A David Lloyd Club Turó tenen l’objectiu de motivar els més petits perquè disfrutin de l’esport a través del mètode de formació All Stars que, de manera amena i segura, s’adapta al seu ritme i els permet disfrutar de la pràctica esportiva.

En el cas de l’Escola de Tennis, aquest sistema pioner treballa amb el nen en funció de la seva edat i el seu desenvolupament. S’adapta el material (raqueta, pilotes i dimensions de la pista). «Tot això els permet adquirir la base tècnica i els coneixements tàctics amb més facilitat i rapidesa», expliquen. En total, els cursos es divideixen en set fases que comencen en el descobriment als 6-7 anys i acaben en la fase de precompetició entre els 13 i els 18 anys.

En el cas de l’Escola de Natació, es treballa des de la diversió i estructures d’activitats que permeten un millor aprenentatge dels nens. Els grups són reduïts (4 i 6 alumnes per grup) i s’inicia l’activitat a partir dels 3 mesos d’edat. En les seves primeres fases, es porta a terme un procés d’iniciació i, a poc a poc, s’arriba a una fase de perfeccionament que culmina als 16 anys. A més, el centre esportiu també compta amb l’Escola de Competició, on nois i noies d’entre 7 i 18 anys s’entrenen i participen en competicions organitzades pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona i en els Campionats de Catalunya Escolar. L’Escola de Natació, a més, participa en el programa Nedar és Vida de la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN), que persegueix uns objectius definits i nivells molt concrets, i que a més facilita als pares seguir l’evolució dels seus fills a través d’una ‘app’.

Una de les escoles de més recent creació a David Lloyd Club Turó és la de pàdel. Aquest esport ha anat guanyant adeptes cada any i des del centre, igual que en el cas del tennis, s’ofereix la possibilitat de formar els nens i nenes des d’edats primerenques fins a arribar a fases de precompetició. Més enllà de les raquetes i de l’esport aquàtic, David Lloyd Club Turó també compta amb una Escola de Karate i la nova Escola de Ball.

Casal Club i Estades esportives

Casal Club i Estades esportivesDavid Lloyd Club Turó no només és una opció durant l’època de rutina, també és una alternativa a tenir en compte durant les vacances de Nadal, estiu o Setmana Santa. El Casal Club permet als més petits de la casa disfrutar de les seves vacances a través de l’esport i el menjar sa.

Per no perdre el rendiment durant les vacances, aquells que compten amb una preparació esportiva tenen l’opció d’apuntar-se a una Estada esportiva en períodes vacacionals per no perdre la seva condició física i per arribar a la temporada amb la millor preparació possible. 

Oci, nutrició i relax per a tothom

Temes:

Nens Natació