CONCENTRAT AMB LA SELECCIÓ OLÍMPICA

L’Espanyol lliga Puado fins al 2025

  • El davanter periquito, un dels artífexs de l’ascens, amplia tres anys el seu contracte, que acaba el 2022

  • El del planter ha firmat aquest curs 12 gols i 8 assistències, ha brillat amb ‘la Rojita’ i fins i tot ha debutat amb l’absoluta

L’Espanyol lliga Puado fins al 2025

RCD Espanyol

2
Es llegeix en minuts
José María Expósito

L’Espanyol ha aconseguit un dels seus grans objectius d’aquest estiu, retenir un dels seus jugadors més prometedors: Javi Puado. El davanter de 23 anys ha ampliat aquest diumenge el seu contracte, a què li quedava només una temporada, per tres anys més, fins al 2025. Una gran operació per a l’Espanyol, tant en l’àmbit esportiu pel seu rendiment immediat com en l’estratègic, pensant en la hipotètica futura venda d’un jugador que no deixa de créixer.

El periquito del planter ha sigut un dels artífexs de l’ascens de l’Espanyol a Primera, com ja va ajudar en la seva etapa de juvenil que l’Espanyol B pugés a Segona B. Els seus 12 gols i 8 assistències van resultar claus perquè el pas per Segona Divisió fos breu. I aquesta progressió, demostrada ja la temporada anterior, en què va estar cedit al Saragossa, l’ha demostrat també en l’àmbit internacional.

El davanter va ser un dels més destacats de ‘la Rojita’ a l’Europeu sub-21, on va firmar tres dianes (a una del pitxitxi), i fins i tot ha arribat a debutar amb l’absoluta. Va ser a l’amistós contra Lituània, en una situació d’urgència després del positiu de Sergio Busquets que va obligar a tirar de la sub-21, però el jugador blanc-i-blau no només va jugar, sinó que va marcar el quart gol del partit.

Repte olímpic

Notícies relacionades

Concentrat amb la selecció olímpica, Puado disputarà els Jocs amb el seu futur resolt. El Betis va ser el club que més fort va apostar per la seva incorporació i comptava amb la carta de jugar a Europa, però finalment el davanter ha apostat per continuar de blanc-i-blau. El seu nou contracte (el vigent és el primer que va tenir com a professional) li permetrà fer un salt molt important dins de l’escala salarial de la plantilla.

Puado és, a més, molt valorat per Vicente Moreno, que va comptar amb ell des del principi de curs per acompanyar Raúl de Tomás com a extrem o mitjapunta o fins i tot per exercir la seva funció quan el madrileny no hi era. «És el nòvio ideal per a la filla de qualsevol», va arribar a dir d’ell el tècnic valencià. Una frase que ha servit al club per anunciar la renovació a les xarxes socials: «Totes les històries d’amor tenen un final feliç. #ElNòvioIdeal». El jugador també ha mostrat el seu amor pel club a les xarxes socials: «És un sentiment de pertinença, ¡seguim junts, periquitos!».

Temes:

Espanyol