sorpresa al Sánchez Pizjuán

El Sevilla destitueix Pablo Machín

Joaquín Caparrós es fa càrrec del conjunt andalús i el club negocia amb Monchi perquè sigui una altra vegada director esportiu

EPA6981. PRAGA (REPÚBLICA CHECA), 14/03/2019.- El entrenador de Sevilla, Pablo Machin, este jueves antes de un partido de la ronda 16 Liga Europa de la UEFA entre el SK Slavia Praga y el Sevilla FC, en Praga (República Checa). EFE/ Martin Divisek

EPA6981. PRAGA (REPÚBLICA CHECA), 14/03/2019.- El entrenador de Sevilla, Pablo Machin, este jueves antes de un partido de la ronda 16 Liga Europa de la UEFA entre el SK Slavia Praga y el Sevilla FC, en Praga (República Checa). EFE/ Martin Divisek / MARTIN DIVISEK (EFE)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Joaquín Caparrós, fins ara director de l’àrea de Futbol del Sevilla, substitueixPablo Machín com a entrenador de la primera plantilla i ja dirigirà l’equip en el partit que disputarà diumenge al camp de l’Espanyol. "El Sevilla FC ha pres aquest divendres la decisió de rellevar del seu càrrec el fins ara tècnic de la primera plantilla, Pablo Machín, a causa dels mals resultats encaixats per l’equip en les últimes setmanes", indica el club en un comunicat, en què afegeix que Caparrós es fa càrrec de la banqueta.

En l’escrit es precisa que "de manera immediata, agafa les regnes de l’equip" Caparrós, que tindrà com a ajudants els seus adjunts i exjugadors sevillistes Carlos Marchena i Paco Gallardo, a més d’Antonio Álvarez, també exfutbolista del club sevillà i actualment col·laborador en tasques de representació institucional.

500 partits a Primera

El d’Utrera dirigirà l’equip des d’aquest mateix divendres i serà a la banqueta del Sevilla en la visita a l’Espanyol a Cornellà-el Prat, on complirà 500 partits com a entrenador de Primera Divisió, recorda el club. Caparrós, que estarà en aquest càrrec d’entrenador fins a la conclusió de la present temporada, per a la qual al Sevilla li queden onze partits, ja va dirigir l’equip en la seva segona etapa en la recta final de la campanya passada, quan va substituir en el càrrec l’italià Vincenzo Montella.

La destitució de Machín, que va accedir al càrrec aquesta temporada després del seu exitós pas pel Girona, s’ha accelerat després que el Sevilla quedés eliminat aquest dijous a Praga davant de l’Slavia en els vuitens de final de la Lliga Europa. "El Sevilla FC vol agrair a Pablo Machín i a tot el seu equip la feina realitzat en aquests mesos al club i els desitja la millor de les sorts en el futur", apunta el comunicat del club. 

La tornada de Monchi

Així mateix, el president del Sevilla, José Castro, va anunciar aquest divendres que el club està parlant amb Ramón Rodríguez, 'Monchi' perquè torni a ocupar el càrrec del director esportiu que ja va tenir a l’entitat fa dues temporades. "Ara es busca un nou director esportiu, i "el millor" és Monchi.

Notícies relacionades

El màxim dirigent del Sevilla va relatar que "és optimista" amb la tornada de Monchi, perquè l’exporter sevillista està "molt receptiu" amb la possibilitat que se li ha plantejat. Castro va precisar que al deixar Caparrós el seu lloc de director de futbol per ocupar-se de la primera plantilla, l’arribada del nou director esportiu ha de ser "aviat" i va insistir en el seu optimisme perquè el càrrec l’ocupi Monchi.

L’exporter va ser director esportiu del Sevilla en l’última dècada i hi va deixar les seves funcions fa un parell de temporades per ocupar aquest càrrec a la Roma italiana, club amb el qual va arribar recentment a un acord per a la seva desvinculació.

Desè relleu a Primera

<strong>Pablo Machín</strong>, destituït al capdavant del Sevilla i reemplaçat per Joaquín Caparrós, és el desè relleu de la temporada a les banquetes de Primera.

Temes:

Sevilla FC