acord madridista

Zidane cobrarà 12 milions nets, segons 'El Confidencial'

El tècnic francès tindrà altres complements en virtut dels resultats i gestionarà la caixa dels fitxatges

Soccer Football - Real Madrid Press Conference - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 11, 2019   New Real Madrid coach Zinedine Zidane during the press conference   REUTERS/Susana Vera

Soccer Football - Real Madrid Press Conference - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 11, 2019 New Real Madrid coach Zinedine Zidane during the press conference REUTERS/Susana Vera / SUSANA VERA (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

El sou de Zinedine Zidane serà més elevat que el que tenia quan va marxar del Reial Madrid, l’estiu passat, però menor que el que hauria d’haver desemborsat el club amb altres candidats, segons una informació que publica el diari digital 'El Confidencial'. 

Notícies relacionades

L’entrenador francès s’assegura en el seu nou contracte amb el Reial Madrid una quantitat fixa de 12 milions d’euros nets més una sèrie d’extres i primes que faran que vagi augmentant el sou de forma progressiva fins al 2022. Zidane, quan va marxar del Reial Madrid fa nou mesos, estava cobrant un fix de 7,5 milions d’euros més una sèrie de bonificació. La millora que se li fa en aquests moments es deu a l’ampliació d’un nou contracte i el fet d’haver triat agafar l’equip de forma immediata.

Segons la mateixa informació, Zidane tindrà una caixa per gestionar la despesa en els fitxatges i aquests diners sortiran, en gran part, de la venda de jugadors. Aquesta caixa està totalment al marge de la que té Florentino Pérez per a les obres de l’estadi Santiago Bernabéu. El que sí que han tingut en compte en el Reial Madrid és que el francès tenia ofertes d’altres clubs com ara el Manchester United i el París Saint-Germain