ALT RISC

Vigilància extrema en l'Atlètic-Juventus de Champions

El dispositiu de seguretat estarà format per 1.200 efectius en un partit en què hi haurà 3.400 seguidors italians

cr7

cr7 / Alessandro Di Marco (AP)

1
Es llegeix en minuts

Prop de 1.200 efectius participaran aquest dimecres en el dispositiu de seguretat del partit de la Lliga de Campions entre l’Atlètic i laJuventus, considerat d’"alt risc" i al qual es preveu que assisteixin uns 3.400 aficionats de l’equip italià a l’estadi Wanda Metropolitano, segons ha informat la Delegació del Govern a Madrid.

Notícies relacionades

En el dispositiu hi participaran 350 efectius de la Brigada Mòbil, de Caballeria, Unitats de Prevenció i Reacció (UPR), de les Unitats d’Intervenció Policial (UIP), Guies Canins, Subsol i de l’Oficina Nacional de l’Esport de la Policia Nacional, 14 agents de la Guàrdia Civil, així com 50 membres del SAMUR-Protecció Civil, 90 de Policia Municipal, 60 de Creu Roja i 620 vigilants de seguretat del Club Atlètic de Madrid que controlaran els voltants de l’estadi.

El club madrileny espera que al partit corresponent a la primera jornada dels vuitens de final de la Champions hi acudeixin uns 65.000 aficionats. La Delegació del Govern coordinarà els aspectes de seguretat relacionats amb el partit de futbol, que començarà a les 21.00 hores.