A L'AGOST

Rubiales anuncia la nova 'final four' de la Supercopa

La Supercopa serà una 'final four' i es jugarà fora d'Espanya

rubiales

rubiales

1
Es llegeix en minuts

Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, ha anunciat aquest dimarts durant un esmorzar informatiu fet per Europa Press a Madrid, la creació d’un nou model per a la Supercopa d’Espanya, que ja entrarà en funcionament el pròxim mes d’agost. Es tracta d’una 'final four' en què es disputaran tres partits: dues semifinals i la final. No hi haurà partit de consolació entre els dos eliminats. La jugaran, sempre fora d’Espanya, el primer i segon classificat de la Lliga i els finalistes de la Copa del Rei. 

Notícies relacionades

El projecte, que ha de ser aprovat per l’assemblea general de la Lliga, el pròxim mes d’abril, es farà la setmana prèvia a l’inici de la Lliga, és a dir, a mitjans del mes d’agost. En el cas que existeixi coincidència amb els guanyadors de les competicions estatals es tindrà en compte la classificació històrica de la Copa del Rei, segons va dir també Rubiales. L’any passat, Barça i Sevilla, per primera vegada a partit únic, es van jugar la Supercopa a Tànger (Marroc). 

Cautela blaugrana

Una font del Barça, campió de l’última edició de la Lliga i de la Copa del Rei, va confirmar a Efe que la possibilitat de variar el format era sobre la taula. "És una decisió de la federació, però no coneixem les dates que s’estudien ni les possibles seus i, és clar, tampoc estem classificats per a aquesta competició", va recordar el portaveu.