INCORPORACIÓ VERD-I-NEGRA

El Joventut fitxa Nobel Boungou-Colo

L'aler d'origen congolès arriba per reemplaçar el jugador israelià Shawn Dawson, que està lesionat

nobel-joventut

nobel-joventut

1
Es llegeix en minuts

L’aler congolès Nobel Boungou-Colo ha fitxat aquest dilluns pel Joventut per reforçar el perímetre de l’equip verd-i-negre després de la lesió de l’israelià Shawn Dawson, ha informat el club català. Boungou-Colo, de 30 anys i 2,02 d’altura, arriba del Levallois Metropolitans francès, on jugava des del 15 de gener, i aquest cap de setmana es va acomiadar de l’equip a la Copa de França amb una exhibició a quarts de final davant del Pau Orthez amb 32 punts –rècord del torneig–, 13 rebots, quatre assistències i 39 de valoració.

A punt per debutar

Notícies relacionades

El nou jugador verd-i-negre, que aquest dimarts farà el seu primer entrenament a les ordres de Carles Duran, ja coneix la Lliga Endesa, ja que va jugar al Reial Betis entre el setembre i el desembre del 2017, en els quals va fer una mitjana de 13 punts i quatre rebots per partit. A Badalona, Nobel Boungou-Colo es retrobarà amb el pivot montenegrí Marko Todorovic, amb qui va coincidir al Khimki rus la temporada 2016-17, en la que va ser la seva primera experiència fora de França.

Boungou-Colo va començar la seva carrera professional amb l’Orleans francès el 2007. Dues temporades després, també a França, va fitxar pel Hyeres Toulon (2009-11) per continuar la seva carrera al Le Mans (2011-12) i al Llemotges (2012-16). L’aler congolès va començar aquesta temporada a l’Auxilium Torino italià. 

Temes:

Joventut