L'ACTUALITAT MADRIDISTA

El Madrid escalfa el clàssic

Cristiano critica l'horari, Casillas diu que el portuguès "arriba millor que Messi" i Ancelotti recalca que ell no demana permís per fer canvis

2
Es llegeix en minuts

Solucionat el compromís europeu davant el Liverpool (0-3), el Madrid ja pensa en el clàssic de dissabte al Bernabéu. I el primer a girar full i centrar-se en el pròxim objectiu ha estat Cristiano, que va parlar per a la BBC a l'acabar el partit d'Anfield es va queixar de l'horari del partit contra el Barça, que té un dia més per descansar.

"No es cuiden els detalls, és el partit més important. Si em preguntes a mi, no ho entenc, perquè estava marcat molt temps abans. Jugar dissabte a les sis... el partit hauria de ser diumenge. Un futbolista sap que dos dies no és igual que tres per recuperar. Però no ho posarem com a excusa perquè jugarem bé i guanyarem", va dir l'estrella portuguesa, que no va voler entrar en comparacions: "No tinc per què parlar de Leo Messi. No és Cristiano contra Messi. És el Madrid contra el Barcelona".

"Forts en totes les línies"

Després de la victòria, també va parlar Iker Casillas, que es va mostrar confiat en les possibilitats del seu equip de cara al clàssic. "Hi arribem bé. Forts en totes les línies. A més, l'equip respon quan el míster fa canvis. Aquesta és la dinàmica: guanyar, guanyar i guanyar. Ara es para el món, el temps. Nosaltres juguem a casa i la nostra meta és guanyar el partit per retallar punts", va afirmar.

Però a diferència del seu company d'equip, el meta del Madrid sí que es va atrevir a fer comparacions. "Cristiano està millor que Messi. Està en un moment molt bo. Però a mi em preocupen els meus", va sentenciar davant els micròfons de Canal+.

Decisió sense pactar

Carlo Ancelotti tampoc va deixar escapar l'ocasió de llançar un dard a l'etern rival. "La millor manera de treure Cristiano és sense preguntar", va assegurar en la roda de premsa posterior al xoc, en clara al·lusió a la situació viscuda per Luis Enrique amb Lionel Messi en el partit contra l'Eibar. "Tenia pensat donar-li descans si les coses anaven bé. Hem tingut moltes contres i ha esprintat moltes vegades. Per evitar problemes he preferit treure'l els últims minuts per tenir-lo fresc davant el Barcelona. Està content i nosaltres també", va explicar el tècnic italià.

Notícies relacionades

Una decisió que el mateix davanter va avalar després: "Ell fa el que ha de fer, pensa el que és millor per a l'equip. És intel·ligent. No vaig parlar amb ell abans del partit, no vaig pactar res. Va pensar a treure'm perquè tenim el partit del Barcelona amb un dia menys de recuperació, que és un factor important. Ha fet bé", va argumentar Cristiano.

Per acabar, i igual que els seus jugadors, Ancelotti també es va mostrar convençut de les possibilitats de l'equip blanc, però no va donar el partit per guanyat. "Arriben dos equips que estan molt bé en aquest moment. Serà un gran espectacle i tinc la sort de no haver de pagar l'entrada per veure'l", va dir.